Neler Yeni

Klavye alacam kararsız kaldım yardımcı olur musunuz ?

Hocam bir şey soracam bu sepetime ekledim klavyeyi. klavyede yazıyor ücretsiz teslimat 6 Şubat o nasıl oluyor anlamdım
Hocam o yurtdışından geldiği için biraz fazla gösteriyorlar genelde. Bir sıkıntı olursa falan diye. Genelde 7-10 günde geliyor, orda yazdığı kadar sürmez.

Tmm hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce Almanca düzen diye sıkıntı çıkar mı? Ben klavyeye bakarak yazmıyorum zaten aldışığım
Çıkarmaz z ve y harfinin yeri değişik çıkartıp degiştirceksin

Hocam şimdi bazıları diyor brown al bazıları diyor red bazıları diyor blue ne alacağımı şaşırdım 😄
Oyun oyncaksan red in tepkime süresi daha iyi

Hocam şimdi bazıları diyor brown al bazıları diyor red bazıları diyor blue ne alacağımı şaşırdım 😄

hocam sen daha karar veremedinmii 3 gündür ben zentech :D al işte o kadar da önemli değil görünüm olarak hangisini sevdiysen onu al klavyeye ne alırsan al alışıyorsun zaten bu saatten sonra düşünme al direkt bence

hocam sen daha karar veremedinmii 3 gündür ben zentech :D al işte o kadar da önemli değil görünüm olarak hangisini sevdiysen onu al klavyeye ne alırsan al alışıyorsun zaten bu saatten sonra düşünme al direkt bence
hahahaha hocam vallah bilmiyorum ya

Çıkarmaz z ve y harfinin yeri değişik çıkartıp degiştirceksin

Oyun oyncaksan red in tepkime süresi daha iyi
evet daha az da ama o kadar fark eder mi ki ciddi anlamda bir fark var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,111