Neler Yeni

Klavye aldım ama... Teslimat Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Hepsiburada üzerinden Gamenote kb435l klavye satın aldım. (Trendyolda 210a getirebilirmişim🤦🏻) teslim tarihi bu cuma perşembe yasak başlıyor ve Aras Kargo kırsalda yaşadığım için daha önceki alışverişlerim de dahil kapıma kadar getirmiyor şubeye gelmemi söylüyorlar. Klavyem ne olacak bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Hepsiburada üzerinden Gamenote kb435l klavye satın aldım. (Trendyolda 210a getirebilirmişim🤦🏻) teslim tarihi bu cuma perşembe yasak başlıyor ve Aras Kargo kırsalda yaşadığım için daha önceki alışverişlerim de dahil kapıma kadar getirmiyor şubeye gelmemi söylüyorlar. Klavyem ne olacak bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Kargo şubesine gidip gelmekte sıkıntı olmaz sanırım. Sonuçta millet nasıl teslimat ya da kargo verecek. Bununla ilgili bir açıklama olmalı muhakkak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo şubesine gidip gelmekte sıkıntı olmaz sanırım. Sonuçta millet nasıl teslimat ya da kargo verecek. Bununla ilgili bir açıklama olmalı muhakkak.
Dediğim gibi kırsalda yaşıyorum 20 km mesafe var.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Dediğim gibi kırsalda yaşıyorum 20 km mesafe var.
Kanka bunu bir öğrenelim ya önemli. Bende de 40 km uzakta merkez. Monitör gelecek iade edebilirim duruma göre. Bunun hakkında bilgi edinmemiz şart. Bir şey bulursan beni etiketler ya da mesaj atar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Kanka bunu bir öğrenelim ya önemli. Bende de 40 km uzakta merkez. Monitör gelecek iade edebilirim duruma göre. Bunun hakkında bilgi edinmemiz şart. Bir şey bulursan beni etiketler ya da mesaj atar mısın?
Tabii

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
İade edip,trendyoldan sipariş ver istersen.Bildiğim kadarıyla kargolar yasakta çalışıyor
Babamı zor ikna ettim zaten kargo da sıkıntı 30 lira sıkıntı değil benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babamı zor ikna ettim zaten kargo da sıkıntı 30 lira sıkıntı değil benim için.
Şu durumda sıkıntı değil normalde hayatta bırakmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Benim kargom geldi Aras kargo ile köylere gönderim yapmıyolarmış 3 gün sonra iade ediyorlarmış

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
şubeyi arayıp sokağa çıkma yasağında dışarı çıkamayacağını, adresine teslim edilmesi istediğini RİCA edebilirsin. ters konuşursan muhtemelen kargonla baseball oynayıp öyle getirirler. getiremeyiz derlerse genel merkezi arayıp böyle böyle bir durum var diyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
şubeyi arayıp sokağa çıkma yasağında dışarı çıkamayacağını, adresine teslim edilmesi istediğini RİCA edebilirsin. ters konuşursan muhtemelen kargonla baseball oynayıp öyle getirirler. getiremeyiz derlerse genel merkezi arayıp böyle böyle bir durum var diyebilirsin.
şansıma bu sabah geldi şuan onunla yazıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,632
Üyeler
164,711
Son üye