Neler Yeni

Klavye Almak İstiyorum. Önerisi Olan. Yazım için..

haydut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Zorbalı
Arkadaşlar genelde yazı yazmak ve laptopla dışarıda sürekli kullanmak için hem çok büyük değil hem yazı için uygun hemde güzel kaliteli bişey olsun istiyorum. Kablosuz bluetooth vs terciihim. oyun amaçlı düşünmediğim için yazı yazmaya uygun olsun. logitech in birkaç serisine baktım yazı yazmama engel oluyor. varmı tavsiye önerisi olan. bütçe sorun değil.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Arkadaşlar genelde yazı yazmak ve laptopla dışarıda sürekli kullanmak için hem çok büyük değil hem yazı için uygun hemde güzel kaliteli bişey olsun istiyorum. Kablosuz bluetooth vs terciihim. oyun amaçlı düşünmediğim için yazı yazmaya uygun olsun. logitech in birkaç serisine baktım yazı yazmama engel oluyor. varmı tavsiye önerisi olan. bütçe sorun değil.
Büyük tip gaming klavyeler kadar elinize oturan bluetooth klavye olmaz , deneyimle sabit

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
öncelikle bütçeni belirlemesin.

haydut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Zorbalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

haydut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Zorbalı

Biraz araştırmalarımdan sonra Gamepower Gasket Pro X Rgb markasının klavyesini buldum. Kullanan varmıdır?​

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
Sadece yazı yazmak için kullanacaksanız Logitech MX Keys tavsiye ediyorum.

haydut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Zorbalı
Sadece yazı yazmak için kullanacaksanız Logitech MX Keys tavsiye ediyorum.
onada baktımda laptop tusları gıbı kısa tus yapılarına sahıp ben bıraz mekanık klavye ayarında arıyorum ve klavyemı buldum sanırım gamepower gasket pro tam aradıgım klavye ama marka olarak guvenemıyorum gamepower genelde uygun urunler satan bır fırma bu klavyesı cok pahalı steelseries gibi

Top Bottom