ekipmanlar son derece önemlidir ama gerçekten oynayabilen her şeyle oynar150 ve 400 TL'lik klavye arasında çok fark varmıdır?Klavye,kulaklık ve mouse önemi sıralamasında hangileri daha önemlidir?Sizin görüşünüz nasıldır?
Benim görüşüm kulaklık, mouse,klavye.
Tabi ki fark var switch konfor kalite her şey değişiyor150 ve 400 TL'lik klavye arasında çok fark varmıdır?Klavye,kulaklık ve mouse önemi sıralamasında hangileri daha önemlidir?Sizin görüşünüz nasıldır?
Oyundan oyuna değişir,örnek verecek olursak LoL gibi Moba oyunları yetenek atma odaklı olduğu için klavye önemli,FPS oyunlarında da aim ve ses kasmak önemli bu yüzden kulaklık ve mouse onemli150 ve 400 TL'lik klavye arasında çok fark varmıdır?Klavye,kulaklık ve mouse önemi sıralamasında hangileri daha önemlidir?Sizin görüşünüz nasıldır?
LoL tarzı oyunlar oynuyorsanız klavye önemli ama 150 TL ile 400 TL arasındaki klavyeler arasında pek çok fark olucaktır.Mesela ben eskiden 10 yıllık microsoftun klavyesini kullanıyordum oda şuan piyasada 100 TL falan 7-8 Ay önce Rampagenin mekanik klavyesine geçtim (Hydra R6 Red Switch) arada çok fark var.Tuşlara çok daha hızlı basıyorsunuz ve bu çok iyi bir özellik tepkime süresi vs.150 ve 400 TL'lik klavye arasında çok fark varmıdır?Klavye,kulaklık ve mouse önemi sıralamasında hangileri daha önemlidir?Sizin görüşünüz nasıldır?
Fark olacağını düşünüyorum zaten ama gözle görülebilecek bir fark olur mu emin değilim.Fark eder tabii.
Ama profesyonel değilsen senin işini 200tl klavye de görür. Bütçen varsa daha iyi klavye alabilirsin
Rahatlık, performans, görüntü gibi farkları oluyor
Diyebiliriz. 1ms bir klavye alırsan fps için yine yeterli olur sanaFark olacağını düşünüyorum zaten ama gözle görülebilecek bir fark olur mu emin değilim.
Gelende fps oyuncuları için kulaklık>mouse>klavye diyebilirmiyiz
Hocqm asıl gerçek oyuncular 30Tl lik klavyelerle e sporcu oluyor150 ve 400 TL'lik klavye arasında çok fark varmıdır?Klavye,kulaklık ve mouse önemi sıralamasında hangileri daha önemlidir?Sizin görüşünüz nasıldır?