hocam ben onu alacaktım ama nasip değilmiş şuan Ajazz AK820 PRO kullanıyorum artık ama sorum olacak siz bu klavyeyi ne zamandır kullanıyorsunuz, memnunmusunuz, sıkıntısı oldumu hiç?Havit KBL884 klavye kullanıyorum bu klavyenin tuş takımı değişebiliyormu değişemiyormu
değişiyorsa öneri tuş takımı alabilirmiyim
ak820 pro dan gecmek sacma olurhocam ben onu alacaktım ama nasip değilmiş şuan Ajazz AK820 PRO kullanıyorum artık ama sorum olacak siz bu klavyeyi ne zamandır kullanıyorsunuz, memnunmusunuz, sıkıntısı oldumu hiç?
geçmeyi düşünmüyorum zaten sadece merak ettim memnunmu havitten diyeak820 pro dan gecmek sacma olur
bu arada keycaps için wraith e sports sitesine bakabilirsiniz hocamHavit KBL884 klavye kullanıyorum bu klavyenin tuş takımı değişebiliyormu değişemiyormu
hocam gayet memnunum 1 ay a yakın bi süredir kullkanıyorumhocam ben onu alacaktım ama nasip değilmiş şuan Ajazz AK820 PRO kullanıyorum artık ama sorum olacak siz bu klavyeyi ne zamandır kullanıyorsunuz, memnunmusunuz, sıkıntısı oldumu hiç?
bu tuş takımları benim klavye ye uyarmıgeçmeyi düşünmüyorum zaten sadece merak ettim memnunmu havitten diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada keycaps için wraith e sports sitesine bakabilirsiniz hocam
enter shift gibi tuşların boyutu uyumluysa olurhocam gayet memnunum 1 ay a yakın bi süredir kullkanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu tuş takımları benim klavye ye uyarmı
+ şeklinde olan tüm keycapler ile değiştirebilirsin.Havit KBL884 klavye kullanıyorum bu klavyenin tuş takımı değişebiliyormu değişemiyormu
hocam siteye girdim ama bulamadım ya yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler
hocam şu aralar zühürt üm yeni sistem topladım 0 ım@Kaan218 Hocam wraith e sports kasım indirimi başlatmış alacaksanız attığım keycaps ler 300 lira indirme girmiş haberiniz olsun
şu temu yu bi çözemedim yaTemu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, Ä°htiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.comMesaj otomatik birleştirildi:
keycaps parasına klavyeyi yenile direkt