mehmetemirakgul
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhabalar eski ps2 uçlu klavyemi dönüştürücü kullanmadan nasıl usb ye dönüştürebilirim
İçinde 4 kablo var ben 4 kablolu usb buldum bağladım ama çalışmıyor klavyeMerhaba;
Dönüştürücü kullanmadan yapmak gereksiz olur. Yinede yaparım derseniz ps2 kablosunu kesip kaç damarlı kablo olduğuna bakın, sonra o kadar damarlı usb kablo bulman gerekiyor, ve ilgili bağlantıları yaptıktan sonra çalışma olasılığı yüksek lakin temazsızlık olur verim düşer, açıkçası gereksiz olur ve zaman kaybı olur.
Klavye açılıyor amaMerhaba;
Dönüştürücü kullanmadan yapmak gereksiz olur. Yinede yaparım derseniz ps2 kablosunu kesip kaç damarlı kablo olduğuna bakın, sonra o kadar damarlı usb kablo bulman gerekiyor, ve ilgili bağlantıları yaptıktan sonra çalışma olasılığı yüksek lakin temazsızlık olur verim düşer, açıkçası gereksiz olur ve zaman kaybı olur.
Aktarım ve iletim kablolarının hangisi olduğuna bakmanız gerekiyor, bunuda ancak deneme yanılma yoluyla yapabilirsiniz, bunu yaparken pc ye takılı iken denemeyin, kısa devre yaptırabilirsinizİçinde 4 kablo var ben 4 kablolu usb buldum bağladım ama çalışmıyor klavye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye açılıyor ama
Tamam teşskkür ederim deneyeceğim birde 4 kablonun dışında olan alüminyum tarzı madde bir işe yarıyormuAktarım ve iletim kablolarının hangisi olduğuna bakmanız gerekiyor, bunuda ancak deneme yanılma yoluyla yapabilirsiniz, bunu yaparken pc ye takılı iken denemeyin, kısa devre yaptırabilirsiniz
Tamam teşskkür ederim deneyeceğim birde 4 kablonun dışında olan alüminyum tarzı madde bir işe yarıyormu
evet var bağlamam gerekirmirica ederim. aynı alüminyum çerçeve ps2 de de var usb de de.