Neler Yeni

klavye kola döküldü napcam f7 f8 f9 f10 prt scn çalışmıyor

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
mesela e basınca f7 fln algılıyo nasıl çözerim model rampage grand series
bütün tuşları sök kolonyalı mendille falan sil temizle saç kurutma makinesinin soğuk/düşük ayarı ile kurut. Olmazsa her switche pipet ile 1-2 damla su koy 1-2 gün dinlendir ondan sonra birdaha dene tuşları

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütün tuşları sök kolonyalı mendille falan sil temizle saç kurutma makinesinin soğuk/düşük ayarı ile kurut. Olmazsa her switche pipet ile 1-2 damla su koy 1-2 gün dinlendir ondan sonra birdaha dene tuşları
garantiye yollasam nolur klavyenin switcleri lehimli deil bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
mesela e basınca f7 fln algılıyo nasıl çözerim model rampage grand series
Su dökülmüştü benimkinede aynısı oluyordu.A basıyorum w oluyordu mesela.Söktüm klavyeyi 2-3 gün camın önünde güneşte kurumasını bekledim düzeldi.Önce kola dökülen yerleri temizle sonra 2-3 gün kurut bekle bence.

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
oluyodu düzeldi şuanda sadece 6 tabe tuş çalışmıyo,
Klavyeye 10 kere içecek dökmüşümdür, duş bile aldırdım bozulmadı 😀
Tuşların hepsini söküp, leğene attım köpüklü suyla beklettim, diş fırçasını köpüğe bandırdım klavyenin aralarını filan her yerini iyice fırçaladım, üstünden ıslak mendille filan geçtim sonra kuruladım, leğendeki tuşları tek tek temizledim kuruladım, tuşların içindeki + olan kısma kolonya döküp tek tek taktım, kola tüm klavyeye yayıldıysa bence güzel bir temizlik şart, son yaptığım içine kolonya dökme yerine klavyeler için özel sıvılar olması lazım onları dökmek daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
Tuşların hepsini söküp, leğene attım köpüklü suyla beklettim, diş fırçasını köpüğe bandırdım klavyenin aralarını filan her yerini iyice fırçaladım, üstünden ıslak mendille filan geçtim sonra kuruladım, leğendeki tuşları tek tek temizledim kuruladım, tuşların içindeki + olan kısma kolonya döküp tek tek taktım, kola tüm klavyeye yayıldıysa bence güzel bir temizlik şart, son yaptığım içine kolonya dökme yerine klavyeler için özel sıvılar olması lazım onları dökmek daha mantıklı.
usb aygıtı arızalı diyo garantiyo yollamalı mıyım sizce,

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
hocam klavye tamirini nasıl yapabilirim yada teknik servis ücret karşılında tamir eder mi?,

Top Bottom