Neler Yeni

Klavye kulaklık önerisi olan yazabilirmi

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Nuri
hocam mouse'da istemişsiniz yeni gördüm mouse'yi temudan aj159 pro'yu 700-800₺'ye temudan alabilirsiniz reklamına tıkladıktan sonra
çinden geliyor biraz geç gelebilir türkiyeden alayım derseniz bütçeniz 3 ürün içinmi 3-4k arası ona göre size 3 ürünü bir bakıp tekrardan ürün yolliyayım

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
Açık konuşayım, Amazon satıcılı ürünleri almaya özen gösteriyorum. En azından iade vs'de çok sorun yaşamıyorum. Amazon'da bulamazsam Hepsiburada satıcılı arıyorum. Oradan veya şuradan al diyemem kendi fikrim bu yönde. Ve fare için öneri yapamam o konuda yanıltmak istemem.
monitörü ordan aldım 2 k 27 inç 180 hz pivot özelikli baya monitr memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam mouse'da istemişsiniz yeni gördüm mouse'yi temudan aj159 pro'yu 700-800₺'ye temudan alabilirsiniz reklamına tıkladıktan sonra
çinden geliyor biraz geç gelebilir türkiyeden alayım derseniz bütçeniz 3 ürün içinmi 3-4k arası ona göre size 3 ürünü bir bakıp tekrardan ürün yolliyayım
vala hocam 3 örün için max 4 çıkabilirim çünkü baya harcama oldu sistem monitör falan

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Nuri
Mouse

Klavye

Kulaklık

VEYA

VEYA

ürünlerin hiçbirini daha önceden kullanmadım düzgün markaların düzgün ürünlerini size seçip yolladım o yüzden birazcık araştırıp ona göre alsanız sizin için daha iyi olur bütçeyi birazcık aşabilirseniz kulaklığı hyperx cloud II almanızı öneririm

bide mouse ekstra olarak

buda var kafanıza takılan ekstra bişey varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
Mouse

Klavye

Kulaklık

VEYA

VEYA

ürünlerin hiçbirini daha önceden kullanmadım düzgün markaların düzgün ürünlerini size seçip yolladım o yüzden birazcık araştırıp ona göre alsanız sizin için daha iyi olur bütçeyi birazcık aşabilirseniz kulaklığı hyperx cloud II almanızı öneririm

bide mouse ekstra olarak

buda var kafanıza takılan ekstra bişey varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadar

bakayım vala yoruldum kaç gündür sistemi aldık monitörü aldık klavye maus kulaklık bulamadık bi bunlara bakayım

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
Açık konuşayım, Amazon satıcılı ürünleri almaya özen gösteriyorum. En azından iade vs'de çok sorun yaşamıyorum. Amazon'da bulamazsam Hepsiburada satıcılı arıyorum. Oradan veya şuradan al diyemem kendi fikrim bu yönde. Ve fare için öneri yapamam o konuda yanıltmak istemem.
vala bende bide hepsiburada tebilonda iydir bence

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Nuri
vala 1 hafta önce sanırım monitör aldım iyi memnunum şimdiye kadar
bende memnunum. işte olduğum için kendimi karşıya yanlış şeklide anlatınca taklaya geldim üstündede çok durmadım neyse klavye, mouse, kulaklık, hakkında merak ettiğiniz bişey olursa buralardayım alıntılayabilirsiniz

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
bende memnunum. işte olduğum için kendimi karşıya yanlış şeklide anlatınca taklaya geldim üstündede çok durmadım neyse klavye, mouse, kulaklık, hakkında merak ettiğiniz bişey olursa buralardayım alıntılayabilirsiniz
Ulu Bilgisayar Monster Gaming 90x30 Oyuncu Mouse Pad Pusat Reflex Ultra 16000 Dpı 400 IPS Yüksek Performanslı Kablosuz Rgb Oyuncu Mouse- Siyah

Pusat Lite 7.1 Surround Ses RGB Hafif Oyuncu Kulaklığı - Siyah Pusat K3 Pro RGB Mekanik Türkçe Kablolu Oyuncu Klavyesi bunları alsam diyorum nasıl

hepsiburda sitesi hepsi aynı site

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Nuri
alabilirsiniz satıcıda direk monster'ın kendisi ama mousepad dandik gibi geldi hocam bana birazcık bekleyin size 2 3 tane mouse pad atayım

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
alabilirsiniz satıcıda direk monster'ın kendisi ama mousepad dandik gibi geldi hocam bana birazcık bekleyin size 2 3 tane mouse pad atayım
tmm alınır yani diyon bi deyişiklik yapamaya gerek yok maus pad harici

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Nuri
hocam bende bu mousepad'in led'sizi var 2 gün önce stoğu vardı bugün bitmiş stoğu

birde bunlar var çokta güvenemedim yorumları gayet iyi ama alınır mı? bilemedim

https://www.trendyol.com/xrades/ani...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.51.5

tmm alınır yani diyon bi deyişiklik yapamaya gerek yok maus pad harici
aynen öyle bide attığınız mousepad'in yorumlarında ağır plastik koktuğunu yazmışlar çokta sağlıklı bir ürün değil büyük ihtimalle birde üzün süre masanın üstünde kalıp üstüne su falan dökülürse alttaki plastiği eriyip masayla kaynaşabilir masanızda çöpe gidebilir ben olsam o riski almazdım

zamanında aynısını abim yaşamıştı masayı çöpe atmak zorunda kalmıştık

Top Bottom