Neler Yeni

Klavye kulaklık önerisi olan yazabilirmi

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
hocam bende bu mousepad'in led'sizi var 2 gün önce stoğu vardı bugün bitmiş stoğu

birde bunlar var çokta güvenemedim yorumları gayet iyi ama alınır mı? bilemedim

Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen öyle bide attığınız mousepad'in yorumlarında ağır plastik koktuğunu yazmışlar çokta sağlıklı bir ürün değil büyük ihtimalle birde üzün süre masanın üstünde kalıp üstüne su falan dökülürse alttaki plastiği eriyip masayla kaynaşabilir masanızda çöpe gidebilir ben olsam o riski almazdım

zamanında aynısını abim yaşamıştı masayı çöpe atmak zorunda kalmıştık
tmm 80 x 30 olanı seçtim diyerini sildim tplam fiyat 5 k ve küsür 1 k bütçeyi aşıyor ama ne yapalım alak başka çare yok iyileri çok yüksek fiyatları

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Nuri
bütçeyi çok aşıyorsa sepete eklediklerini atabilirsin fiyatları geriyede çekebiliriz sıkıntı çekme boşa

hocam throne kulaklıklar nasıl iyi mi? bi arkadaşa önermeyi dünüşüyordum bütçesi pek yok

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
bi bakarmısın bi arkadaş önerdide o anlıyor bu işten sanki sende bi bak hocam benim seçtiklerim var alacam diyorum sende bi tavsiye ver alınır mı?

bi bakarmısın bi arkadaş önerdide o anlıyor bu işten sanki sende bi bak hocam benim seçtiklerim var alacam diyorum sende bi tavsiye ver alınır mı?
Quersa anlıyor ona danış hocam

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Nuri

Quersa anlıyor ona danış hocam
gücel sepete eklediğin ürünleri bi yollasana bakayım

klavye ve kulaklık benim tercihim 1 senedir kullanıyorum sorun yaşamadım kullanımıda zevkli
hocam o kulaklık kulak ağrıtmıyormu tam ağrıtacak tipte duruyor

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
gücel sepete eklediğin ürünleri bi yollasana bakayım

hocam o kulaklık kulak ağrıtmıyormu tam ağrıtacak tipte duruyor

Claw's Raptor 80X30CM Mikrofiber Yüzey/Kaydırmaz Kauçuk Zemin 360° RGB Dikişli Xl Mousepad - Siyah

Siyah/80x30cm
Pusat Reflex Ultra 16000 Dpı 400 IPS Yüksek Performanslı Kablosuz Rgb Oyuncu Mouse- Siyah
Siyah

Pusat Lite 7.1 Surround Ses RGB Hafif Oyuncu Kulaklığı - Siyah

Siyah

Pusat K3 Pro RGB Mekanik Türkçe Kablolu Oyuncu Klavyesi

maus kablolumu yoksa kablosuzmu iyidir

Claw's Raptor 80X30CM Mikrofiber Yüzey/Kaydırmaz Kauçuk Zemin 360° RGB Dikişli Xl Mousepad - Siyah
Siyah/80x30cm
Pusat Reflex Ultra 16000 Dpı 400 IPS Yüksek Performanslı Kablosuz Rgb Oyuncu Mouse- Siyah
Siyah
Pusat Lite 7.1 Surround Ses RGB Hafif Oyuncu Kulaklığı - Siyah
Siyah

Pusat K3 Pro RGB Mekanik Türkçe Kablolu Oyuncu Klavyesi

maus kablolumu yoksa kablosuzmu iyidir
Pusat One Shot Pro 16000 DPI Yüksek Performans Şarjlı 8 Tuşlu Kablosuz RGB Oyuncu Mouse - Siyah
Siyah bu daha iyi sanki

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Nuri
mouse özelliği güzel ama kablosuz mouse bence gerekli değil zaten masanın üstünde sürekli biyere götürdüğümüz yok ama
laptopla sürekli biyerlere gidiyorsanız başka tabi

klavye güzel mekanik klavye fiyatıda uygun

kulaklık iyi mi? bilmiyorum mikrofonuna falan internetten bakın derim bence logitech yada gamepower kulaklık alsanız daha iyi olur gibi geldi bana gamepower mikrofon kalitesinde baya iyi

burda fiyatı düşürmek isterseniz mouse'dan düşüp kulaklığı yükseltin derim ben attığım steelseries yada logitech alsanız daha iyi

tek bir siteden almak istiyorum derseniz hayırlı olsun derim başka bişey diyemem artık

bide benim attığım mouseların kalitesi ile sizin seçtiğiniz mousela kaliteleri aynı sadece logitech 1 tık daha iyi sadece oda gözle görüp fark edilecek bir şey değil ama ergonomik açıdan logitech daha iyi

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
mouse özelliği güzel ama kablosuz mouse bence gerekli değil zaten masanın üstünde sürekli biyere götürdüğümüz yok ama
laptopla sürekli biyerlere gidiyorsanız başka tabi

klavye güzel mekanik klavye fiyatıda uygun

kulaklık iyi mi? bilmiyorum mikrofonuna falan internetten bakın derim bence logitech yada gamepower kulaklık alsanız daha iyi olur gibi geldi bana gamepower mikrofon kalitesinde baya iyi

burda fiyatı düşürmek isterseniz mouse'dan düşüp kulaklığı yükseltin derim ben attığım steelseries yada logitech alsanız daha iyi

tek bir siteden almak istiyorum derseniz hayırlı olsun derim başka bişey diyemem artık

bide benim attığım mouseların kalitesi ile sizin seçtiğiniz mousela kaliteleri aynı sadece logitech 1 tık daha iyi sadece oda gözle görüp fark edilecek bir şey değil ama ergonomik açıdan logitech daha iyi
maus dürüreyim kulaklık dedğini alak olurmu maus kablolu alayım fiyatıda iyi gibi kulaklık biraz daha iyi bişey seçeyim

maus dürüreyim kulaklık dedğini alak olurmu maus kablolu alayım fiyatıda iyi gibi kulaklık biraz daha iyi bişey seçeyim
bi kulaklık hangisi olsun sende 3 4 seçenek varmı önerin

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz

bi kulaklık hangisi olsun sende 3 4 seçenek varmı önerin
Gamepower Kai Titanium x Siyah Manyetik Pad Gaming Kulaklık bu nasıl sence

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Nuri
güzel kulaklık amazondada varmış alabilirsin
donanım arişivi youtube kanalında incelemeside vardı izleyebilirsinde

özür dilerim donanım arşivi çekmemiş fujin ile karıştırmışım fujin kulaklıkta güzel onada bakabilirsin

_Emir

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,231
İsim
Emir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular