aynen öyle bide attığınız mousepad'in yorumlarında ağır plastik koktuğunu yazmışlar çokta sağlıklı bir ürün değil büyük ihtimalle birde üzün süre masanın üstünde kalıp üstüne su falan dökülürse alttaki plastiği eriyip masayla kaynaşabilir masanızda çöpe gidebilir ben olsam o riski almazdım
zamanında aynısını abim yaşamıştı masayı çöpe atmak zorunda kalmıştık
mouse özelliği güzel ama kablosuz mouse bence gerekli değil zaten masanın üstünde sürekli biyere götürdüğümüz yok ama
laptopla sürekli biyerlere gidiyorsanız başka tabi
klavye güzel mekanik klavye fiyatıda uygun
kulaklık iyi mi? bilmiyorum mikrofonuna falan internetten bakın derim bence logitech yada gamepower kulaklık alsanız daha iyi olur gibi geldi bana gamepower mikrofon kalitesinde baya iyi
burda fiyatı düşürmek isterseniz mouse'dan düşüp kulaklığı yükseltin derim ben attığım steelseries yada logitech alsanız daha iyi
tek bir siteden almak istiyorum derseniz hayırlı olsun derim başka bişey diyemem artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide benim attığım mouseların kalitesi ile sizin seçtiğiniz mousela kaliteleri aynı sadece logitech 1 tık daha iyi sadece oda gözle görüp fark edilecek bir şey değil ama ergonomik açıdan logitech daha iyi
mouse özelliği güzel ama kablosuz mouse bence gerekli değil zaten masanın üstünde sürekli biyere götürdüğümüz yok ama
laptopla sürekli biyerlere gidiyorsanız başka tabi
klavye güzel mekanik klavye fiyatıda uygun
kulaklık iyi mi? bilmiyorum mikrofonuna falan internetten bakın derim bence logitech yada gamepower kulaklık alsanız daha iyi olur gibi geldi bana gamepower mikrofon kalitesinde baya iyi
burda fiyatı düşürmek isterseniz mouse'dan düşüp kulaklığı yükseltin derim ben attığım steelseries yada logitech alsanız daha iyi
tek bir siteden almak istiyorum derseniz hayırlı olsun derim başka bişey diyemem artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide benim attığım mouseların kalitesi ile sizin seçtiğiniz mousela kaliteleri aynı sadece logitech 1 tık daha iyi sadece oda gözle görüp fark edilecek bir şey değil ama ergonomik açıdan logitech daha iyi
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!