Size de hocam.çok teşekkürler yardımınız için iyi akşamlar dilerim
Hocam valla bir fikrim yok. Herhalde olmaz ama isterseniz konu acip sorun.tekrardan rahatsız ediyorum ama bu klavyeyi taksitle alsam bir sıkıntı olurmu
Alıntıyı görüntüle
kanka ben biraz araştırdım dual olanı almayın diyorlar triple olanda kupom olmadıgı için bütcemi aşıyor sencede dogrumu dual almamakHocam valla bir fikrim yok. Herhalde olmaz ama isterseniz konu acip sorun.
Dual almayın demelerinin sebebi netmis hocam? Ben sahsen alırdım su an kullandığım klavye olmasa.kanka ben biraz araştırdım dual olanı almayın diyorlar triple olanda kupom olmadıgı için bütcemi aşıyor sencede dogrumu dual almamak
dual bt ile kablosuz olurken triple 2.4 ghz ile kablosuz oluyormuş bide dualde switch degiştirme muhabbeti yokmuşDual almayın demelerinin sebebi netmis hocam? Ben sahsen alırdım su an kullandığım klavye olmasa.
Dualde dongle yok orası dogru ama hot swap olmadığını bılmiyordum. Yinede 850 TL'ye daha iyisi yok suan.dual bt ile kablosuz olurken triple 2.4 ghz ile kablosuz oluyormuş bide dualde switch degiştirme muhabbeti yokmuş
anladım triple olan modeli için bir kupon gelirmi yoksa dual olanını alıyimmiDualde dongle yok orası dogru ama hot swap olmadığını bılmiyordum. Yinede 850 TL'ye daha iyisi yok suan.
Claw grip tutuyorsun. O halde Amazon üzerinden Delux M820DC (sanırım ismi bu) öneririm. Klavye olarak RK61 güzel tercih olur. Kulaklık olarak ise en fazla geriye kalan bütçeyle Rush ER3 önerebilirim ki ona EQ ayarı yapılması şart. Ama eğer set olarak alırım diyorsanız ve zam yememişse Razer Battle Bundle öneririm ama içinden çıkan DeathAdder V2 claw gripten daha çok palm grip için ve klavyeye bütçe kalmıyor.bu ürünün seppete 2. si 45 TL olarak gözüküyor bir kampanya var
Mesaj otomatik birleştirildi:
tutuş kelim pençe elimin boyutu ise orta büyüklükde
Bilgim yok hocam bu kupon sadece dual icin gecerli.anladım triple olan modeli için bir kupon gelirmi yoksa dual olanını alıyimmi