Neler Yeni

KLAVYE MOUSE KULAKLIK ÖNERİSİ

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
RK61 daha mantikli bir tercih hocam. XPG summonerin mini modeli pek iyi degil. Kulaklik ve mouse icin 1800 butceniz vardi sanirim. Mouse icin oneri yapamayacahim maalesef ama muhtemelen 800-900 tarzi bir butce gerekir. https://www.amazon.com.tr/Razer-DeathAdder-BlackShark-Kulaklığı-Gigantus/dp/B09SJZN5Q4 eger butceniz yeterse direkt bu seti alin derim. Fakat mouse claw icin uygun mu bilmiyorum. Onun disinda guzel mouse. Eger butceniz yetmez ise https://www.trendyol.com/havit/game...nlu-siyah-gaming-oyuncu-kulakligi-p-377558687 bu kulakligi alip ustune arkadaslarin onerecegi bir mouseu alabilirsiniz.

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Link atamıyorum ama banggoodda RK61 var. Kupon ile 850 liraya geliyordu. @B1L0 hocam kupon kodu neydi hatırlıyor musunuz? Şu an pcde olmadığım için bakamıyorum kupon koduna. Sizde vardı sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akşam daha net yazarım hocam okulda olduğum için zor oluyor telefonda. Siz diğer ekipmanlar içinde bütçenizi yazar mısınız?
sacmalama 850tl ye rk61 mi kaldi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
k

kargo ucretini ve taxi eklemeyi unuttunz sanirim
Dostum kimseye yalan borcum yok. Gorevler dahil yaziyor. Yani vergiler dahil. Ustune kargo icin turkiye direkt posta seciyoruz ve 4-5 dolar para oduyoruz. Dedigim kuponlarla beraber toplam 850 tl civarina geliyor.

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Dostum kimseye yalan borcum yok. Gorevler dahil yaziyor. Yani vergiler dahil. Ustune kargo icin turkiye direkt posta seciyoruz ve 4-5 dolar para oduyoruz. Dedigim kuponlarla beraber toplam 850 TL civarina geliyor.
tamamdir tesekkurler bendede ayni klavye var daha yuksek fiyata aldigim icin merak ettim cunku arastirdigim yerlrede stabil fiyatti

yalan soylluyorsunuz demedim sadece yanlisiniz olabilecegini dusundum
Dostum kimseye yalan borcum yok. Gorevler dahil yaziyor. Yani vergiler dahil. Ustune kargo icin turkiye direkt posta seciyoruz ve 4-5 dolar para oduyoruz. Dedigim kuponlarla beraber toplam 850 TL civarina geliyor.

ayrica benim klavyem brown switchdi bundan da kaynaklanan bi durum olabilri

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,940
İsim
göksel yurtcan
RK61 daha mantikli bir tercih hocam. XPG summonerin mini modeli pek iyi degil. Kulaklik ve mouse icin 1800 butceniz vardi sanirim. Mouse icin oneri yapamayacahim maalesef ama muhtemelen 800-900 tarzi bir butce gerekir. https://www.amazon.com.tr/Razer-DeathAdder-BlackShark-Kulaklığı-Gigantus/dp/B09SJZN5Q4 eger butceniz yeterse direkt bu seti alin derim. Fakat mouse claw icin uygun mu bilmiyorum. Onun disinda guzel mouse. Eger butceniz yetmez ise https://www.trendyol.com/havit/game...nlu-siyah-gaming-oyuncu-kulakligi-p-377558687 bu kulakligi alip ustune arkadaslarin onerecegi bir mouseu alabilirsiniz.
hocam rk61 nerede 850tl çok yanlış fiyat anlık bir fırsat olabilir ama t60ıda ana klavye olarak almak bence mantıklı değil bazılarında sorun olabilir

Iyi hatirlattin. https://www.banggood.com/tr/Royal-K...tCountry=TR&cur_warehouse=CN&ID=6287845515632 sepete ekleyip odemeye gecin. Ondan once yeni bir hesap acip 4 dolar kuponu alin. BG4d14a1 sonra da bu kodu girin. Toplamda 20 dolar indirim uyguluyor. Ama teslimat kisminda turkiye direkt posta secin. Boylece 850tl civarina geliyor. Bilip bilmeden konusmazsaniz sevinirim.
gerçekten bu paraymış bu fiyata kesinlikle alınır bilsem t60 yerine bunu alırdım ama aldım artık

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
hocam rk61 nerede 850tl çok yanlış fiyat anlık bir fırsat olabilir ama t60ıda ana klavye olarak almak bence mantıklı değil bazılarında sorun olabilir

gerçekten bu paraymış bu fiyata kesinlikle alınır bilsem t60 yerine bunu alırdım ama aldım artık
Hocam konusunu acmayi dusunuyorum aslinda bir arkadas acmisti ama farkli indirim kodu vardi.

tamamdir tesekkurler bendede ayni klavye var daha yuksek fiyata aldigim icin merak ettim cunku arastirdigim yerlrede stabil fiyatti

yalan soylluyorsunuz demedim sadece yanlisiniz olabilecegini dusundum

ayrica benim klavyem brown switchdi bundan da kaynaklanan bi durum olabilri
Sorun yok hocam muhtemelen sizinki triple mod olandir. Bu dual mod.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,940
İsim
göksel yurtcan
Hocam konusunu acmayi dusunuyorum aslinda bir arkadas acmisti ama farkli indirim kodu vardi.

indirim kodu farklı ise açın hocam konu yararlı olur

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul

nasil anlayabilrim dual veya tripple oldugunu

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Top Bottom