Klavye/Mouse mu Gamepad mi tercih ediyorsunuz?

klavye/mouse vs gamepad

• Oy kullanan toplam üye
    14

Vemoxis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Dostlar oyun oynarken daha çok hangisini tercih ediyorsunuz?

Ben klavye/mouse ile oynuyorum çünkü ona alışkın olduğum için ama gördüğüm kadarıyla belli bir kitle oyunlar el verdiği sürece çoğu oyunu gamepad ile oynuyor bu yüzden merak ettim acaba bir gamepad mi alsam diye.

Siz neyle oynuyorsunuz?

Hocam gamepad gerçekten rahatlık oluyor özellikle fps olmayan chill oyunlarda, veya günümüzden örnek vermem gerekirse expedition gibi oyunlarda. Gamepad alana kadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum ne gerek var diyordum ama ayağını uzatıp oyun oynamak keyifli oluyor

Yaş 23 ömrüm boyu klavye mouse takıldım. Gamepad alayım bakayım neymiş bu millet gamepadde oynuyor hep dedim. Abi böyle bir şey yok. Hamallık etmişiz senelerce. Aldığın keyfi yemin ediyorum en az 2 katına çıkarıyor. Bunun üstüne bi de OLED 4K ULTRA da oynasan zevkten orgazm olursun sanırım.
Gamepad ile oynanacak oyunlarda tercih değil zorunluluk derim.

Son düzenleme:
Yaş 23 ömrüm boyu klavye mouse takıldım. Gamepad alayım bakayım neymiş bu millet gamepadde oynuyor hep dedim. Abi böyle bir şey yok. Hamallık etmişiz senelerce. Aldığın keyifi yemin ediyorum en az 2 katına çıkarıyor. Bunun üstüne bi de OLED 4K ULTRA da oynasan zevkten orgazm olursun sanırım.
Kesinlikle katılıyorum, artık oyun seçerken gamepadle oynayabileceğim oyunlar +1 oluyor benim için resmen. Arada bir canım fps çektiğinde anca klavye mouse dönüyorum

Yaş 23 ömrüm boyu klavye mouse takıldım. Gamepad alayım bakayım neymiş bu millet gamepadde oynuyor hep dedim. Abi böyle bir şey yok. Hamallık etmişiz senelerce. Aldığın keyifi yemin ediyorum en az 2 katına çıkarıyor. Bunun üstüne bi de OLED 4K ULTRA da oynasan zevkten orgazm olursun sanırım.
bence de dediğin gibi, oyunlar el verdikçe gamepad ile oynamaya çalışıyorum. aktif olarak zaten valo cs gibi fps oyunlarında kafamı monitöre sokuyorum, iyice bel gidiyor. ama böyle fifa falan takılırken alacaksın gamepad i yaslanacaksın arkana, o hazzı tadan bilir abi, gelmiş geçmiş en iyi hazlardan biri

Fantech Shooter III almayı planlıyorum. Bakalım gamepad ile oynamak nasılmış :D

Dostlar oyun oynarken daha çok hangisini tercih ediyorsunuz?

Ben klavye/mouse ile oynuyorum çünkü ona alışkın olduğum için ama gördüğüm kadarıyla belli bir kitle oyunlar el verdiği sürece çoğu oyunu gamepad ile oynuyor bu yüzden merak ettim acaba bir gamepad mi alsam diye.

Siz neyle oynuyorsunuz?
Oyun Oynamayı Bırakanlar Beğensin :)

a chinchilla with a speech bubble on its head

Geri