Neler Yeni

KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ İSTİYORUM

Hsyncolk

80+
Hem klavye hem mouse bakıyorum. Şu iki ürünü kullanma fırsatım oldu çok beğendim. Klavye sessiz rgb si çok iyi. Mouseda da istediğim çift tıklama özelliği var. Ele iyi oturuyor. Ama bu fiyatlarda şunu kullandım gayet güzel kaliteli dediğiniz klavye mouse var mı? Klavyede şakır şakır ses çıkaran istemiyorum. Mouseda çift tıklama özeliği olmalı. Bi de merak ettiğim mouse da yan taraftaki tuşlara çift tıklama atayabiliyor muyum yoksa çift yıklama tuşu sol tuşun ordaki özel bi tuş mu oluyor?

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
@zbabomen mouse konusunda yardımcı olabilir

Hsyncolk

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu mouse elinize oturuyorsa g102 lightsync'de elinize oturacaktır muhtemelen tavsiyem gidip test etmeniz canlı olarak
Rampage biraz daha büyük olması lazım g102'den
Bu mouse da çift tıklama özelliği var mı peki?

Hsyncolk

80+
Maalesef mevcut değil fakat bu bütçedeki kral mouse'lardan biri
Hmm çift tıklama özellikle aradığım bi özellikti. Oyunlarda çok işe yarıyor. Tekli silahların daha seri sıkmasını sağlıyor. Bu mouse un yan tuşlarına çift tıklama özelliği atayabiliyor muyuz peki?

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Hmm çift tıklama özellikle aradığım bi özellikti. Oyunlarda çok işe yarıyor. Tekli silahların daha seri sıkmasını sağlıyor. Bu mouse un yan tuşlarına çift tıklama özelliği atayabiliyor muyuz peki?
Solundaki iki tuşa atayabilirsiniz muhtemelen Logitech Software programı üzerinden
Ben g300s mouse'uma atayabiliyordum

Hsyncolk

80+
Top Bottom