Klavye + Mouse'm kaç TL Eder ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar öncelikle selam,daha güncel ekipmanlara geçmek istiyorum,klavyem : Rampage Hydra R6 Red Switch.Mouse : Rampage Phoenix Smx r22.Bu ikisi beraber kaç TL'ye gider ? Yeniden sıfır olarak red switch bir mekanik klavye + logitech g102 alınabilir mi ?

Garantileri varsa emin olmamakla beraber ikisi birlikte 300-400tl gibi bir fiyata gidebilir diye düşünüyorum. Kullanım süresine göre fiyat değişir.

Garantileri varsa emin olmamakla beraber ikisi birlikte 300-400tl gibi bir fiyata gidebilir diye düşünüyorum. Kullanım süresine göre fiyat değişir.
Klavye 1 sene,mouse 1.5 senedir kullanıyorum.İkisininde kutusu ve garantileri mevcut.Gözüm gibi baktım hiç bir sorunları yok.

Arkadaşlar öncelikle selam,daha güncel ekipmanlara geçmek istiyorum,klavyem : Rampage Hydra R6 Red Switch.Mouse : Rampage Phoenix Smx r22.Bu ikisi beraber kaç TL'ye gider ? Yeniden sıfır olarak red switch bir mekanik klavye + logitech g102 alınabilir mi ?
Senin ürünler 450'ye gider ikisi rahat.
Rahat şekilde red switch klavye ve mouse alırsın tekrardan 0 bir şekilde.
Fakat mouse olarak G102 almanı önermem

Senin ürünler 450'ye gider ikisi rahat.
Rahat şekilde red switch klavye ve mouse alırsın tekrardan 0 bir şekilde.
Fakat mouse olarak G102 almanı önermem
Hocam red veya brown alıcam,çok ses çıkaranları pek sevmiyorum ayriyeten gece daha çok oynadığım için aile sıkıntı edebilir.Mouse olarak G102 acayip hoşuma gidiyor hatta dün kırmızı beyaz yerde gördüm acayip güzel sesi var elimede tam oturduğu için almak istiyorum.Ayriyeten 150 TL gibi bir param var onuda üstüne ekleyip sağlam bir klavye alıcam.

g203 kullanıyorum. (g102 ile aynı sadece ismi değişik)
G102 bütçesinde daha iyi sensörlü mouselar var. Bence alınmaz

Hocam red veya brown alıcam,çok ses çıkaranları pek sevmiyorum ayriyeten gece daha çok oynadığım için aile sıkıntı edebilir.Mouse olarak G102 acayip hoşuma gidiyor hatta dün kırmızı beyaz yerde gördüm acayip güzel sesi var elimede tam oturduğu için almak istiyorum.Ayriyeten 150 TL gibi bir param var onuda üstüne ekleyip sağlam bir klavye alıcam.
G102 yerine başka model al dostum.
Sensörü iyi değil, ayrıca klavye için bütçe verirsen öneri yapabilirim.

Bende g203 var yeni versiyon 2.5 aylık klavye ile takas? Olurmu 2 yıl garantili

450si taş

Dostum klavyeyi o bütçeye pek salacağımı sanmıyorum kusura bakma :D
Sıfır kapalı kutuda var istersen :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oda yedek duruyor bir şey olur diye 😀

G102 yerine başka model al dostum.
Sensörü iyi değil, ayrıca klavye için bütçe verirsen öneri yapabilirim.
Hocam klavyeyi aşağıda attığım tarz almayı düşünüyorum,bütçe 500. (Klavye hoşuma gitti görüşü falan)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,339
Üyeler
188,921
Son üye
Gigimens
Geri