alsldalk334
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 159
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Viper mini veya deathadder v2 mini
hiç farketmez%60 klavye mi olacak tam mı?
Viper mini veya deathadder v2 mini
hiç farketmez%60 klavye mi olacak tam mı?
Hocam %60 istiyorsanız amazondan biraz araştırmanız lazım tam boyutlu piyasasını uzun zamandır takip etmiyorum yine amazonda bilek destekli cooler master modelleri düşmüştü onun dışında 1k altı düzgün klavye yokhiç farketmez
anladım bakıcam teşekkürlerHocam %60 istiyorsanız amazondan biraz araştırmanız lazım tam boyutlu piyasasını uzun zamandır takip etmiyorum yine amazonda bilek destekli cooler master modelleri düşmüştü onun dışında 1k altı düzgün klavye yok
bulamadım ben ya 500 tl varmı ışığını kapatılan olan destekli olması şart değilHocam %60 istiyorsanız amazondan biraz araştırmanız lazım tam boyutlu piyasasını uzun zamandır takip etmiyorum yine amazonda bilek destekli cooler master modelleri düşmüştü onun dışında 1k altı düzgün klavye yok
230 liraya almıştım 300 lira bandına düşer, takip etmen lazım.çok güzelmiş buda çok pahalılar ya nalet olsun
Hocam maalesef en dandik klavyeler bile daha pahalı bütçenize en uygun olanlar %60 modeller en azından switchleri kaliteli oluranladım bakıcam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bulamadım ben ya 500 TL varmı ışığını kapatılan olan destekli olması şart değil