Klavye Öneri (kararsız kaldım)

Zakx47

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
775.90

Aklımda olan klavyeler bunlar ama kararsız kaldım öneriz hangisidir?

Gamepower Calypso Siyah - AOC GK500 Outemu Red Switch

parayı çöpe atmak olur o klavyeler,inventusta zırt pırt 530 liraya redragon k568 oluyor dediklerini 2ye katlar ki sen 775e daha iyisinide bulabilirsin

parayı çöpe atmak olur o klavyeler,inventusta zırt pırt 530 liraya redragon k568 oluyor dediklerini 2ye katlar ki sen 775e daha iyisinide bulabilirsin
kardesım benım attıgım klavyelere dıkkatlı bakarsan numpad'leri var ve bılek desteklı altını cızerım

gk500 alın hocam o zaman,klavyeniz servisteyken bilek desteğiniz ile bol bol zaman geçirirsiniz :D

İşin gerçeği normalde Gamepower önermem ama şans verilebilir. Su geçirmeyen şey tozda geçirmez bu sebeple tozların neden olacağı sorunlardan korunursun. Switchlerin kalitesine görede çift basma, basmama gibi sorunlar yaşanmayacağı anlamına gelmez. Ama su geçirmez yapıpda dandik switch yapmaları biraz garip olur.

Outemu switchlerden ağzı yananların sayısı azımsanmayacak kadar olduğundan (ben dahil) ben mekanik alırsam Cherry mx haricinde almam. Herhangi sıradan veya üst düzey membran klavye işimi görür kafasındayım.

Geri