ufuk kerem
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 1300
Arkadaslar pc monitor hersey tamam ama klavyeyi bi türlü seçemiyorum bütcem max1300 tl aklımda gamepower saber ve rampage kb r-210 var sizce ne almaliyim
Hocam rampage nin dediğim modelinde tasarımı çok hosuma gitti ince tus ve ses tekerleği falan var saber de full rgb olması çok güzel ama kronik sorunlar ve yay sesi geldiğini soylüyolar saber için bilgi verirmisinizgamepower saber
switchleri dandik ikisinide deneyimledim game power açık araHocam rampage nin dediğim modelinde tasarımı çok hosuma gitti ince tus ve ses tekerleği falan var saber de full rgb olması çok güzel ama kronik sorunlar ve yay sesi geldiğini soylüyolar saber için bilgi verirmisiniz
rampage in tuşları boyama uzun kullanımda siliniyor tuşlarswitchleri dandik ikisinide deneyimledim game power açık ara
Teşekkür ederim o zaman gamepower alıyorumswitchleri dandik ikisinide deneyimledim game power açık ara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rampage in tuşları boyama uzun kullanımda siliniyor tuşlar
https://www.amazon.com.tr/dp/B07W6N...333&creativeASIN=B07W6ND3BB&linkCode=asn&th=1Arkadaslar pc monitor hersey tamam ama klavyeyi bi türlü seçemiyorum bütcem max1300 TL aklımda gamepower saber ve rampage kb r-210 var sizce ne almaliyim
Hocam bide rampage kb r29 a güzel diyolar bu modeli biliyomusunswitchleri dandik ikisinide deneyimledim game power açık ara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rampage in tuşları boyama uzun kullanımda siliniyor tuşlar