luxingel
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
1300 TL'ye:Bir klavyeye 2-3k vermek bana mantıksız geliyor 800-1500 arası bir klavye önerir misiniz? sevdiğim tarz
Alıntıyı görüntüle
Halihazırda bunu kullanıyorum arada bir basmamaya başladı bundan olayı değiştirmeyi düşünüyorum
1300 TL'ye:
1000 TL'ye:
1500 1600 TL Civarına:
Please Confirm Your Order - AliExpress
www.aliexpress.com
Bunlar ağır c*p klavyeler.Son link bozuk kanka birde resimdeki gibi tam klavye istiyrum %60 değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.364,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bunları düşünüyorum şuanlık dediğim gibi %60 değilde tam klavye arıyorum![]()
GamePower Saber RGB Outemu Blue Switch İngilizce Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
GamePower Saber RGB Outemu Blue Switch İngilizce Q USB Mekanik Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
ben numpad hastasıyım diyebilirim sürekli kullanıyorum %60ların görünüşü hoşuma gidiyor fakat kullanamam diye korkuyorum6 aya elinde kalırlar. Attıklarım en azından yıllar boyu kullanabileceğin güzel klavyeler. En kötü bunu al.
İlla TRden olsun dersen içime en azından bir şekilde sinebildiği için bu:
![]()
XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR)
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…www.gaming.gen.tr
numpad'e alışkınsanız zor %60 klavye kullanıysız ben tkl bile kullanamadımben numpad hastasıyım diyebilirim sürekli kullanıyorum %60ların görünüşü hoşuma gidiyor fakat kullanamam diye korkuyorum
1300 TL'ye:
1000 TL'ye:
1500 1600 TL Civarına:
Please Confirm Your Order - AliExpress
www.aliexpress.com
Kötü. Ayrıca dieryanın beyazı yok maalesef.bunun beyazı varmıdır ben bulamadımda![]()
DIERYA DK61E%60 mekanik oyun klavyesi Hot Swap Gateron optik mavi şalter RGB arka plan aydınlatması PBT Keycaps Anti-Ghosting IPX4 su geçirmez yazılımlı Windows/Mac/Android için,Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DIERYA DK61E%60 mekanik oyun klavyesi Hot Swap Gateron optik mavi şalter RGB arka plan aydınlatması PBT Keycaps Anti-Ghosting IPX4 su geçirmez yazılımlı Windows/Mac/Android için,Siyah fiyatlarını Akakçe ile takip et! DIERYA DK61E%60 mekanik oyun klavyesi Hot Swap Gateron optik mavi...www.akakce.com
şu nasıldır
@MuratTheFounderOfGariban
bilgim olmadığı için soruyorum bildiğin kaliteli keycaps varmıdırKötü. Ayrıca dieryanın beyazı yok maalesef.
Dierya alıp beyaz keycap alabilirsiniz. Siyah beyaz güzel duruyor.
Var. Dieryanın üstünde gelenler de aşırı kaliteli keycapslerdir ayrıca. İstersen ben bile satabilirim elimde dahi var.bilgim olmadığı için soruyorum bildiğin kaliteli keycaps varmıdır