Neler Yeni

Klavye önerisi 1800 butce

sweny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
YunusCan Deregözü

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,632
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
F75 Aula

crabman

80+
G413
G410
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaş şimdi büyük linç yiyecem ama klavyenin bence 10k mesaj alacak kadar bir özelliği yok. 1k fiyata satılan bir klavye ve insanlar bunu için tabiri caiz ise deliriyor. (kişisel algılanmasın)

Switchlerinin çok iyi olduğundan bahsedenler var. Klavyenin sesini dinledim harbi iyi. Hot swap falan var o da okey. Ama forumlarda ve forum dışında çok fazla arıza ve sorun yaşayan var. Bunlara rağmen tercih edilmesinin sebebi nedir?

Cevap vercek olan olursa linçlemeden düzgünce cevabını versin, linçleyenleri görmezden geleceğim.

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,783
İsim
Emir
G413
G410

arkadaş şimdi büyük linç yiyecem ama klavyenin bence 10k mesaj alacak kadar bir özelliği yok. 1k fiyata satılan bir klavye ve insanlar bunu için tabiri caiz ise deliriyor. (kişisel algılanmasın)

Switchlerinin çok iyi olduğundan bahsedenler var. Klavyenin sesini dinledim harbi iyi. Hot swap falan var o da okey. Ama forumlarda ve forum dışında çok fazla arıza ve sorun yaşayan var. Bunlara rağmen tercih edilmesinin sebebi nedir?

Cevap vercek olan olursa linçlemeden düzgünce cevabını versin, linçleyenleri görmezden geleceğim.
Arıza denilen aslında klavyenin modları.Kullanan kişiler ilk defa aldıkları için başka moda aldıklarında sorun yaşıyorlar.Mod kısmını geçtim driverde berbat deniliyor ki öyle.Belki driverden kaynaklı bir sorun oluyor olabilir fakat teknik bir sorun olması biraz absürt.

Gurkanpiro

80+ Platinum
G413
G410

yanı ıcındekı swıtchler ve keycaplar tek alsan 1000 2000 arası bulunur

crabman

80+
yanı ıcındekı swıtchler ve keycaplar tek alsan 1000 2000 arası bulunur
hocam sizi her aula konusunda görüyordum, başı siz çekiyorsunuz herhalde :LOL:
Bu arada aula hangi ülkenin malı? Çin mi? (çin malı dandiktir lafı yapmayacağım meraktan sordum)

Gurkanpiro

80+ Platinum
hocam sizi her aula konusunda görüyordum, başı siz çekiyorsunuz herhalde :LOL:
Bu arada aula hangi ülkenin malı? Çin mi? (çin malı dandiktir lafı yapmayacağım meraktan sordum)
çin malı zaten ne kullanıyorsak çinde asyada üretiliyor

crabman

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,141
Üyeler
161,399
Son üye
godoman