arkadaş şimdi büyük linç yiyecem ama klavyenin bence 10k mesaj alacak kadar bir özelliği yok. 1k fiyata satılan bir klavye ve insanlar bunu için tabiri caiz ise deliriyor. (kişisel algılanmasın)F75 Aula
Arıza denilen aslında klavyenin modları.Kullanan kişiler ilk defa aldıkları için başka moda aldıklarında sorun yaşıyorlar.Mod kısmını geçtim driverde berbat deniliyor ki öyle.Belki driverden kaynaklı bir sorun oluyor olabilir fakat teknik bir sorun olması biraz absürt.G413
G410
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaş şimdi büyük linç yiyecem ama klavyenin bence 10k mesaj alacak kadar bir özelliği yok. 1k fiyata satılan bir klavye ve insanlar bunu için tabiri caiz ise deliriyor. (kişisel algılanmasın)
Switchlerinin çok iyi olduğundan bahsedenler var. Klavyenin sesini dinledim harbi iyi. Hot swap falan var o da okey. Ama forumlarda ve forum dışında çok fazla arıza ve sorun yaşayan var. Bunlara rağmen tercih edilmesinin sebebi nedir?
Cevap vercek olan olursa linçlemeden düzgünce cevabını versin, linçleyenleri görmezden geleceğim.
yanı ıcındekı swıtchler ve keycaplar tek alsan 1000 2000 arası bulunurG413
G410
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaş şimdi büyük linç yiyecem ama klavyenin bence 10k mesaj alacak kadar bir özelliği yok. 1k fiyata satılan bir klavye ve insanlar bunu için tabiri caiz ise deliriyor. (kişisel algılanmasın)
Switchlerinin çok iyi olduğundan bahsedenler var. Klavyenin sesini dinledim harbi iyi. Hot swap falan var o da okey. Ama forumlarda ve forum dışında çok fazla arıza ve sorun yaşayan var. Bunlara rağmen tercih edilmesinin sebebi nedir?
Cevap vercek olan olursa linçlemeden düzgünce cevabını versin, linçleyenleri görmezden geleceğim.
hocam sizi her aula konusunda görüyordum, başı siz çekiyorsunuz herhaldeyanı ıcındekı swıtchler ve keycaplar tek alsan 1000 2000 arası bulunur
çin malı zaten ne kullanıyorsak çinde asyada üretiliyorhocam sizi her aula konusunda görüyordum, başı siz çekiyorsunuz herhalde
Bu arada aula hangi ülkenin malı? Çin mi? (çin malı dandiktir lafı yapmayacağım meraktan sordum)
evet o yüzden bende "çin malı dandiktir lafı yapmayacağım" dedim hocam. sağolun bilgilendirme içinne kullanıyorsak çinde asyada üretiliyor