Bütçe kısıtlı değil fakat çok para vermek istemiyorum. Klavye beyaz olsun benim için yeter yazı yazmaktan başka işlevi yok benim için daha önce gamebooster g918 kullandım memnundum diğerleri içinde hangisi fp ise onu almak istiyorum sizin özellikle önerebileceğiniz varsa onu da değerlendirebilirimBütçeniz nedir hocam?
Hocam teşekkür ederim öncelikle bu klavye diğerlerinden iyi mi?Hocam anladığım kadarıyla tam boyut istiyorsunuz. En f/p ürünlerden biri bu olur. Daha uygun bütçeli bir şey arıyorsanız onu da bulurum.
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
Evet hocam gamenote a göre falan çok çok iyidir. Uzun süre kullanırsınız ama daha ucuz bir şeyler isterseniz de bulmaya çalışırım.Hocam teşekkür ederim öncelikle bu klavye diğerlerinden iyi mi?
Baya iyi hocam ama graywood v3 switchler bazılarına biraz sesli gelebiliyor. Blue switch kadar sesli değil tabi ama ufaktan sesi var.Klavye bayağa iyi görünüyor
EK871 GTR de iyi ama 2000 de verilmez. Bir ara indirimde 1200 dü, o fiyatı iyiydi.dareu veya aula öneririm
dareu alacakken bi tık daha verip aula alddım kendime.
dareu:
![]()
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
aula:
aula f87 tüm sitelere bak en uygunu çek. Ben direkt teknostore sitesinden aldım
hocam aigo nun modelleri var akakçeye aigo yazın direkt çıkıyor zaten küçük boyut büyük boyutlu modeller ekstra olarak sarı switch ve kablosuz klavyelerdirÖzellikle beyaz renk klavye istiyorum kasa mouse beyaz renk
Baya iyi hocam ama graywood v3 switchler bazılarına biraz sesli gelebiliyor. Blue switch kadar sesli değil tabi ama ufaktan sesi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
EK871 GTR de iyi ama 2000 de verilmez. Bir ara indirimde 1200 dü, o fiyatı iyiydi.
Hocam aigo markasının klavyeleri iyi midir? sarı switch sessiz mi oluyorhocam aigo nun modelleri var akakçeye aigo yazın direkt çıkıyor zaten küçük boyut büyük boyutlu modeller ekstra olarak sarı switch ve kablosuz klavyelerdir
arkadaşım kullanıyor 2 3 aydır bir problemi yok sarı switch tok ve sessiz bir ses kırmızıdan kat kat daha iyi benceHocam aigo markasının klavyeleri iyi midir? sarı switch sessiz mi oluyor
Evet hocam onlar da gayet iyidir. Aigoların ışıkları yok ama işinizi görür.Hocam aigo markasının klavyeleri iyi midir? sarı switch sessiz mi oluyor