Hasdur Bakiye
80+ Bronze
Tuş Basma Ömrü Ve Raporlama Hızı İyi Olsun Yeter Fiyat Olarak Aklımda Bir Fiyat Yok Ama Düşük Bütçeli F/P Odaklı Varsa Güzel Olur
Tuş Basma Ömrü Ve Raporlama Hızı İyi Olsun Yeter Fiyat Olarak Aklımda Bir Fiyat Yok Ama Düşük Bütçeli F/P Odaklı Varsa Güzel Olur
yurt içi numpadli varmıdır
3 4 bin liran varsa vardır onun dışında yok.yurt içi numpadli varmıdır
https://www.hepsiburada.com/hp-omen...pc.6802-IT.shop.camp6458424908adgr77966058715 bu nasıl?3 4 bin liran varsa vardır onun dışında yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu para altına alacağın her klavye (yurtiçinde) berbat switchlere ve kaliteye sahip olacaktır.
Asus Tuf Gaming K3 alabilirsinTuş Basma Ömrü Ve Raporlama Hızı İyi Olsun Yeter Fiyat Olarak Aklımda Bir Fiyat Yok Ama Düşük Bütçeli F/P Odaklı Varsa Güzel Olur
Kötü klavyeGamepower OGRE Rainbow Mekanik Oyun Klavyesi - Blue Switch https://amzn.eu/d/d3WIM0f
2 yıldır kullandığım bir ürün aydınlatması kalitesi Switchi olsun beni oldukça tatmin eden bir ürün ben %35 indirimdeyken 190a almıştım tavsiye ederim red Blue senin tercihin ben blue Switch tercih etmiştim.
Kötünün iyisi CHERRY switch ortalama bir switch artık ayrıca blue switch olması da dezavantaj
red hali de varda ortalama bu bütçelerde en küçük tkl olarak hangi klavye alınabilir?Kötü klavye
Kötünün iyisi CHERRY switch ortalama bir switch artık ayrıca blue switch olması da dezavantaj
TKL ama % Kaç ?red hali de varda ortalama bu bütçelerde en küçük tkl olarak hangi klavye alınabilir?
800 değil 1.100 küsüre geliyor ama hâlâ FP.TKL ama % Kaç ?
Ayrıca @MuratTheFounderOfGariban 'ın önerdiği Dierya çok iyi duruyor. 800 Liraya kaçırmayın bile. Beğenmediniz ne mi yapıcaksınız ? İade ?? Bu konularda Amazon kadar güvenilir başka bir yer yok.
he %80 bu arada klavyenin hangi dil olduğu hiç önemli değil, çince bile olabilir.TKL ama % Kaç ?
Ayrıca @MuratTheFounderOfGariban 'ın önerdiği Dierya çok iyi duruyor. 800 Liraya kaçırmayın bile. Beğenmediniz ne mi yapıcaksınız ? İade ?? Bu konularda Amazon kadar güvenilir başka bir yer yok.