Neler Yeni

Klavye önerisi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mimar öğrencisi
Bütçe
1800

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Oyun amaçlı ise mekanik klavye almak daha mantıklı membran yerine. Switch kalitesi, yapı(malzeme) kalitesi. switch sesi bir sürü dikkat edilecek husus var. Kullanım amacı ve istekler doğrultusunda önerilerde bulunabilirim.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu

Klavyeler konusunda çok bir bilgim yok lakin gördüğüm kadarıyla 0.8 ms olup bu fiyata daha uygun bir klavye görmedim klavyede nelere dikkat etmek gerekir bu klavye sizce nasıl yardımcı olursanız
bu klavye mebran ne için kullanacaksınız ona göre öneri yapayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/GK-GAMAKA...1697057629&sprefix=gamaka,aps,177&sr=8-2&th=1 şahane bi klavye ama num tuşları yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mimar öğrencisi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle oyun ve ders için kullanılacak aynı zamanda klavyeyi dizüstü PC ye de bağlayacağım o yüzden mebran önceliğim ama mekanikte önerisi yapabilirsiniz

bu klavye mebran ne için kullanacaksınız ona göre öneri yapayım

https://www.amazon.com.tr/GK-GAMAKAY-Uygun-60-75-80-100-Klavyesi-Programcı/dp/B0BNJBST2Y/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=WLIV0H9WFFT8&keywords=gamakay&qid=1697057629&sprefix=gamaka,aps,177&sr=8-2&th=1 şahane bi klavye ama num tuşları yok
Num tuşlarının olmaması benim için dezavantaj RGB ve num tuşlarının olması önceliğim

Oyun amaçlı ise mekanik klavye almak daha mantıklı membran yerine. Switch kalitesi, yapı(malzeme) kalitesi. switch sesi bir sürü dikkat edilecek husus var. Kullanım amacı ve istekler doğrultusunda önerilerde bulunabilirim.
Hem oyun hem de ders in diyelim çünkü hem masaüstünde kullanacağım hemde dizüstüne bağlayıp kullanacağım mekanik olması iyi ama mebran olması bi tık daha avantajlı olur benim için

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Genellikle oyun ve ders için kullanılacak aynı zamanda klavyeyi dizüstü PC ye de bağlayacağım o yüzden mebran önceliğim ama mekanikte önerisi yapabilirsiniz

Num tuşlarının olmaması benim için dezavantaj RGB ve num tuşlarının olması önceliğim

Hem oyun hem de ders in diyelim çünkü hem masaüstünde kullanacağım hemde dizüstüne bağlayıp kullanacağım mekanik olması iyi ama mebran olması bi tık daha avantajlı olur benim için
XPG Summoner Red ya da Silver Switch bakabilirsin 1800 ₺ civarıydı en son, membran istemendeki temel sebep nedir?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Cengiz Han
Bu fiyata bunu tavsiye etmem. Mekanik var. HP Omen Encoder klavyeyi alabilirsin.

Ya da XPG Summoner var. 1750 TL

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Mesela ben mekanik klavyenin sesini sevmiyorum rahatsız edici bu membran gibi sesler olan switchler oluyor mu takilabiliyor mu ileride bende alacamda

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Membran olması avantaj olmaz. Bütçen biraz daha artarsa bunu al geç. Gateron kırmızı switchler oldukça sessizdir.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Mesela ben mekanik klavyenin sesini sevmiyorum rahatsız edici bu membran gibi sesler olan switchler oluyor mu takilabiliyor mu ileride bende alacamda

Eğer ki karar mekanizmasında etkili olan sadece switchlerin sesiyse; bu ve bunun gibi test videolarını izleyin ve tavsiyemdir mutlaka kulaklık ile switch seslerini dinleyip öyle karar verin derim.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490

Eğer ki karar mekanizmasında etkili olan sadece switchlerin sesiyse; bu ve bunun gibi test videolarını izleyin ve tavsiyemdir mutlaka kulaklık ile switch seslerini dinleyip öyle karar verin derim.
Hocam burda kahverengi sarı yeşil siyah ve beyazda var onların farkı ne benim bildiğim kırımızı oyun mavi yazı yazmak için vs. Ama kalanları bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,007,736
Üyeler
159,665
Son üye
EnesCelx