Ç çağlar31 80+ Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 229 Dahası Reaksiyon skoru 21 İsim Çağlar 23 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 M-Q^GÖKTÜRK yazmış: ilk kez bu arkadaştan duydum hocam bu sorunu yırtılmada kullanıma bağlı Devamı için tıklayın... De kral bu klavye Türkçe değil bana net Türkçe lazım
M-Q^GÖKTÜRK yazmış: ilk kez bu arkadaştan duydum hocam bu sorunu yırtılmada kullanıma bağlı Devamı için tıklayın... De kral bu klavye Türkçe değil bana net Türkçe lazım
WörWind 80+ Silver Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 3,402 Dahası Reaksiyon skoru 3,639 İsim Cole Palmer İlgilendiği Kategoriler Neler yeni, Ekipman 23 Eylül 2023 #15 çağlar31 yazmış: De kral bu klavye Türkçe değil bana net Türkçe lazım Devamı için tıklayın... Sen illa turkce ariyorsan pek kaliteli bir sey alamazsin. Illa turkce ise yukarida arkadaslarin onerdigi gibi XPG summoner alabilirsin turkce olmasi lazim onun. Eger ona butcen yetmez ise HP omen encoder oneririm.
çağlar31 yazmış: De kral bu klavye Türkçe değil bana net Türkçe lazım Devamı için tıklayın... Sen illa turkce ariyorsan pek kaliteli bir sey alamazsin. Illa turkce ise yukarida arkadaslarin onerdigi gibi XPG summoner alabilirsin turkce olmasi lazim onun. Eger ona butcen yetmez ise HP omen encoder oneririm.
DR. BİYOLOJİ 80+ Platinum Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 14,192 Dahası Reaksiyon skoru 8,161 Yaş 25 İsim kilan embappe 23 Eylül 2023 #16 HP omen enconder