MASTERF5 80+ Bronze Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 526 Reaksiyon skoru 91 2 Haziran 2024 #1 Bütçe 3000 Klavye önerisi lazım mekanik blue red fark etmez mebran olmasın yeter ışıklı olması önemli bir klavye arıyorum
Klavye önerisi lazım mekanik blue red fark etmez mebran olmasın yeter ışıklı olması önemli bir klavye arıyorum
R <Relfexs 80+ Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 76 Reaksiyon skoru 18 2 Haziran 2024 #2 MASTERF5 yazmış: Klavye önerisi lazım mekanik blue red fark etmez mebran olmasın yeter ışıklı olması önemli bir klavye arıyorum Devamı için tıklayın... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com bi bak derim.
MASTERF5 yazmış: Klavye önerisi lazım mekanik blue red fark etmez mebran olmasın yeter ışıklı olması önemli bir klavye arıyorum Devamı için tıklayın... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com bi bak derim.