hyperx alloy core mekanik mi hocamhyperx alloy core ya da logitech G213
klavyenin tepki süresi iyi aslında sesten dolayı ben tercih edebilirdim hyperxhyperx alloy core mekanik mi hocam
Hocam eğer stokta mevcuz ise gp ogre red switch alınır ama şahsen ben bulamamıştım o yüzden saber rgb aldım ve numlock , capslock ve diğer tuşların açık olup olmadığını göstern led olmadığını aldığımda farkettim ve sevindim açıkçası. Sebebi ise zamanında MS Ck104 kullanıyordum ve gözüme çok batıyordu o ledler. Ayrıca saber rgb nin kasasının kalın olduğunı söyleyeyim400 TL yi aşmayacak mekanik red switch klavye önerir misiniz? bana şu ana kadar rampage hydra r6 ve gamepower ogre RGB güzel geldi siz ne önerirsiniz
Hocam arkadaş mekanik klavye istemiş o yüzden dedimklavyenin tepki süresi iyi aslında sesten dolayı ben tercih edebilirdim hyperx
hocam şahsen yaşamazsınız problem etmeyiniz ama eliniz bilekliğe alışık ise saber almayın yada ek olarak bileklik alıngamepower ogre RGB hali direk stokta yok rainbow hali var onu biliyorum ayrica bu klavyelerde rahatlim sorunu yasarmiyim diye dusunuyorum onceki klavyem Steelseries apex 350 idi biraz siradisi bir klavye