Hepsi güzel, bence 820 Pro seç ekranı olması iyi oluyor; en azından ne kadar şarj kaldığını görüyorsun, ayrıca gif de koyabiliyorsun.ekran istemezsen![]()
AJAZZ AK820 Pro Gri Gift Switch Gaming Klavye
Hem meraklılar hem de profesyoneller için tasarlanan Ajazz AK820 Pro, yenilmesi zor bir yenilik ve işçilik kombinasyonu sunar.www.gaming.gen.tr
knobda lazım değilse bunu al![]()
EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Hocam fiyat olarak çok fark olmayan daha büyük klavyeler var mı yoksa bu fiyat aralığı daha çok bu boy muekran istemezsen![]()
AJAZZ AK820 Pro Gri Gift Switch Gaming Klavye
Hem meraklılar hem de profesyoneller için tasarlanan Ajazz AK820 Pro, yenilmesi zor bir yenilik ve işçilik kombinasyonu sunar.www.gaming.gen.tr
knobda lazım değilse bunu al![]()
EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Birde ben yazı yazma gerektiren baya şey yapıyorum o yüzden Türkçe harfler önemli benim için tuş değiştirmem mi daha mantıklı olur direkt Türkçe klavye miHocam fiyat olarak çok fark olmayan daha büyük klavyeler var mı yoksa bu fiyat aralığı daha çok bu boy mu
uzun zamandır klavye kullanıyorsan emin ol elin otomatik gidicek bendede ingilizce tuş dizilimi var klavyeye bakmadan yazamıyorum ama baktığımda elim otomatik olarak i,ş,ü,ğ,ç,ö gibi tuşlara gidiyor fazla bişey olmaz ha illa türkçe karakter olsun ve bir tık daha büyük olsun diyosan aula f87 var n11 de lazer ile sonradan türkçe karakter basmışlar yorumlardaki fotoğraflı yorumlara bakabilirsin yine aynı şekilde aula f75 lerde var emin olmak için soru cevap kısmında türkçe karakterlerin olup olmadığını öğrenebilirsinHocam fiyat olarak çok fark olmayan daha büyük klavyeler var mı yoksa bu fiyat aralığı daha çok bu boy mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde ben yazı yazma gerektiren baya şey yapıyorum o yüzden Türkçe harfler önemli benim için tuş değiştirmem mi daha mantıklı olur direkt Türkçe klavye mi