Neler Yeni

Klavye oyunlarda CTRL+S gecikmeli basıyor

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Beguile
Arkadaşlar merhaba, 2 aydır Dierya T68SE Red Switch klavyesini kullanıyorum. Bazı oyunlarda garip bir şekilde CTRL+S tuşlarına basınca yarım saniye sonra algılıyor veya hiç algılamıyor tekrar basmam gerekiyor. Bir klavye test etme sitesinde denedim ama sorunsuz takılmadan çalışıyor. Bu sorun ile sadece oyunlarda karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim bilen var mı?

brkulk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
burak ulak
İlgilendiği Kategoriler
oyunlar,yapay zeka,autocad,pc donanım
Arkadaşlar merhaba, 2 aydır Dierya T68SE Red Switch klavyesini kullanıyorum. Bazı oyunlarda garip bir şekilde CTRL+S tuşlarına basınca yarım saniye sonra algılıyor veya hiç algılamıyor tekrar basmam gerekiyor. Bir klavye test etme sitesinde denedim ama sorunsuz takılmadan çalışıyor. Bu sorun ile sadece oyunlarda karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim bilen var mı?
çözebildiniz mi

invy

80+ Bronze
bendede t68se blue var yaşamadım böyle bir şey bi ara boydan boya çay döküldü hala çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,285
Üyeler
160,668
Son üye
alpmervan
Top Bottom