Armn Şfrmıdvylr
80+
- Reaksiyon skoru
- 237
- Bütçe
- 10000
Yeni sistem topladım sadece klavye ve mouse kaldı almadığım. Ayrıca güncel klavye bilgilerinden haberdar değilim.
Eski sistemimde HyperX Alloy Core RGB Membran klavye kullanıyordum.
Bu klavye de sevdiğim özellikler malzeme kalitesinin hissiyatı, sağlamlığı ve ağırlığı hissediyorsunuz.
Klavye üzerinde ki harflerin içinden rgb renkleri geçtiği için geceleri de oda ışığı kapalı oynarken harfleri de rahat görebiliyorum ve silinme de olmadı.
Bilgisayarı da iki kişi kullanıyoruz rekabetçi oyunlar ve hikayeli oyunlar oynanıyor.
Yeni klavye de istediğim özellikler, güncel teknolojiye sahip, mümkünse %100 olmalı yoksa TKL olabilir.
Bütçe 10K yazdım ama fiyat performans olarak şu fiyata alabileceğin en iyi klavye şudur diyebileceğiniz varsa illa 10k olmak zorunda değil.
Marka takıntım yok
Sistem:
İşlemci: 9800X3D
Anakart: MSİ B850 Tomahawk ATX Max wifi
Ram:XPG Lancer Blade RGB 48 GB (2x24) 6400 MHz CL32
Ekran Kartı: Sapphire RX 9070 XT Nitro+
SSD: Samsung 9100 PRO 1TB GEN5 / Samsung 990 PRO 2TB GEN4
Psu: MSI MPG A1000GS Gen5.1 1000 W Power Supply
Monitör: Samsung Odyssey OLED G6
Eski sistemimde HyperX Alloy Core RGB Membran klavye kullanıyordum.
Bu klavye de sevdiğim özellikler malzeme kalitesinin hissiyatı, sağlamlığı ve ağırlığı hissediyorsunuz.
Klavye üzerinde ki harflerin içinden rgb renkleri geçtiği için geceleri de oda ışığı kapalı oynarken harfleri de rahat görebiliyorum ve silinme de olmadı.
Bilgisayarı da iki kişi kullanıyoruz rekabetçi oyunlar ve hikayeli oyunlar oynanıyor.
Yeni klavye de istediğim özellikler, güncel teknolojiye sahip, mümkünse %100 olmalı yoksa TKL olabilir.
Bütçe 10K yazdım ama fiyat performans olarak şu fiyata alabileceğin en iyi klavye şudur diyebileceğiniz varsa illa 10k olmak zorunda değil.
Marka takıntım yok
Sistem:
İşlemci: 9800X3D
Anakart: MSİ B850 Tomahawk ATX Max wifi
Ram:XPG Lancer Blade RGB 48 GB (2x24) 6400 MHz CL32
Ekran Kartı: Sapphire RX 9070 XT Nitro+
SSD: Samsung 9100 PRO 1TB GEN5 / Samsung 990 PRO 2TB GEN4
Psu: MSI MPG A1000GS Gen5.1 1000 W Power Supply
Monitör: Samsung Odyssey OLED G6