Klavye sorunları ve sistemsel hatalar

Reaksiyon skoru
5
Herkeze merhaba kullandığım bilgisayarımı uzun bir süre 1 yıl kadar kullanmadım kapalı kutuda muhafaza ettim dün kurulumunu yaptım güncellemeleri yaptım fakat klavyede sorun oldugunu farkettim klavyenin ışıkları yanıyor tuşlar algılamıyor aralıklarla algılıyor yada seri bir şekilde aynı harfi otomatik kendisi yazıyor, bazen rgb ışıkları birden sönüyor klavye kullanılmıyor kablosunu söküp taktıgımda ışıklar geliyor fakat yazma sorunu hala devam ediyor.montörde de aralıklarla olarak kendini siyah yapıp geri geliyor resetliyor gibi ve klavye Kablonun dışında herhangi bir kopukluk zedelenme durumu söz konusu değil,fiziki olarak sağlam usb portları da sağlam ,bilgisayar içerisinde aygıt yöneticisinden klavyeyi kaldırım tekrar yükledim yine düzelmedi,filtre ayarlarını da kontrol ettim onlarda kapalı ,windows anakart,ekran kartı güncellemelerim onlarda güncel bıosu da güncelledim sorunu bilen veya yardım edebilecek olan varmı.klavyem firsby pandora sistem bileşenlerim bunlar
Anakart : msı pro x670p
Ekran kartı: msı rtx 4070 ti
İşlemci : rayzn 7 7700 x
Ram: kingston fury beats cl38 2×16 32 32
Ssd : samsung 980 pro 2 tb
Power supply: bitfenix bfg gold 750 watt +80
Sıvı soğutma: cooler master liquit ml240l
Monitör : dell 31. İnch 2 k 165 hrz

Kablolu klavye ise kablosunda problem olabilir.
Kutuda saklarken kutu eğer düşürüldüyse belki içinde herhangi bir parçası kırılmış olabilir.

Bunlar dışında başka bir PC'de deneme imkanın var ise başka bir PC'de dene.
Eğer problem devam ederse anlarsın ki klavye sorunlu, problem devam etmez ise PC'de sorun olduğuna emin olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,902
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri