Neler Yeni

klavye tekerlegınden ses acıp kıstıgım zaman oyun kasıyor

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
corsair k70 lux rgb kullanıyorum oyundayken ses tekerlegıyle ses kısıp yukseltınce oyun kasıyor solda kı kutucuk gıdene kadar sebebını bılen var mı?
https://prnt.sc/1qd4y9e bu ss te o kutucugu belırttım

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
i5 7400
rog 1050 ti
hyperx 16 gb 2400 mhz ram
eski ryzen 3100 işlemcim ile bende cs felan oynarken muzik değiştirirken felan kasma oluyordu şimdi işlemci değişrdim olmuyor tahminimce seninde işlemciden dolayı yapar çünkü arka planda spotify çalışması işlemciye yük bindi için anlık kasma yapabilir bunu en aza indirmek için oyun esnasında sadece arka planda spotify açık birakarak kasmayı en aza indirebilirsin

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eski ryzen 3100 işlemcim ile bende cs felan oynarken muzik değiştirirken felan kasma oluyordu şimdi işlemci değişrdim olmuyor tahminimce seninde işlemciden dolayı yapar çünkü arka planda spotify çalışması işlemciye yük bindi için anlık kasma yapabilir bunu en aza indirmek için oyun esnasında sadece arka planda spotify açık birakarak kasmayı en aza indirebilirsin
bazen kasıyor bazen kasmıyor anlamadım kastığı zaman fps i 80 e sabıtlıyor ve kutucuk gıdene kadar kasıyor kasmadıgı zaman 60 a sabıtlıyor fpsi

Top Bottom