Neler Yeni

KLAVYE TEMİZLİĞİ BEFORE AFTER

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
IMG_20230405_170421.jpg

Uzun süredir klavyemi temizlemeye üşeniyordum:') Toz ve kirlenmeye karşı filtresi olsa da aşşırı fazla saç kılı birikmişti içinde, tuş aralarında gördükçe moralim bozuluyordu..Bugün doom eternale girdikten 3dk sonra tekrar gözüme çarptı oyuna altf4 atıp temizlemeye başladım ve sonuç;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyenin eli yüzü açıldı, renkler canlandı:D
IMG-20230405-WA0006.jpg

Zechion

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Uzun süredir klavyemi temizlemeye üşeniyordum:') Toz ve kirlenmeye karşı filtresi olsa da aşşırı fazla saç kılı birikmişti içinde, tuş aralarında gördükçe moralim bozuluyordu..Bugün doom eternale girdikten 3dk sonra tekrar gözüme çarptı oyuna altf4 atıp temizlemeye başladım ve sonuç;

Klavyenin eli yüzü açıldı, renkler canlandı:DAlıntıyı görüntüle
Hocam ışıklar gerçekten bi parlamış gibi. Resimler arasındaki güneş farkından dolayı falan mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Alıntıyı görüntüle

Klavyenin eli yüzü açıldı, renkler canlandı:DAlıntıyı görüntüle
Süreyya hanımın muhteşem değişimi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ışıklar gerçekten bi parlamış gibi. Resimler arasındaki güneş farkından dolayı falan mı ?
Güneş farkı var sanırım hafiften, ama ışıkların parlaması değişti :sebebi de şu o aralar saç kılıyla kaplanmıştı :D ledler dışarı vurmuyordu resmen. Ayrıca fotoğraf upload limitini aştı 2. Fotoğraf, kaliteyi kıstım.

Süreyya hanımın muhteşem değişimi
:ppo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,709
Üyeler
161,327
Son üye
Mehmet449