Neler Yeni

Klavye tutuşumda bir sıkıntı var ve nasıl düzelticem bilemiyorum

e_m_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
Ben 8 yıldır bi ofis laptopu kullanıyordum oyinlar falan filan yıllarca böyle oynadım ve kendi klavyesinden oynuyordum ve klavyesindr tuşların boyutu yeri değişik olduğu için ben yıllarca yanlış kullandım mesela w ya işaret a ya orta d m c space shift benzeri diğer herşeyede baş parmağım ile basıyordum fakat şimdi başka bir klavyeye geçince herşeyin çok farklı olduğunu anladım ilk başta eski düzen oynamaya çalıştım fakat baş parmağım hiçbir tuşa yetişmiyordu sonra bi arkadaşı aradım ve tutuşunu öğrendim o tutuşla tutmaya çalışıyorum ama yüzük ve serçe parmağımı daha önce hiç klavyede kullanmadığım için beceremiyorum ve hiçbir tuşun yerini bulamıyorum sürekli yanlış tuşa basıyorum serçe ve yüzük parmağım sürekli bişeylere basılı kalıyor saatlerdir buna uğraşıyorum ama alışamıyorum serçe ve yüzük parmağımı kontrol edemiyorum sizce ne yapabilirim
1000019795.jpg
1000019794.jpg

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gece
alıştığın tuş düzeni shift tuşunun uzun olanlarından mı

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gece
united states keyboard larında shift tuşu uzun olur o tür klavye alabilirsin

xYazfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yağız Tarlalı
yani biraz pratik gerektiriyo böyle alışana kadar kullanıcaksın bi süre sonra sen fark etmesen bile çok iyi kullanıyor olacaksın

e_m_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani biraz pratik gerektiriyo böyle alışana kadar kullanıcaksın bi süre sonra sen fark etmesen bile çok iyi kullanıyor olacaksın
inşallah alışabilirim basit oyunlar açıp deniyorum ama delirtecek duzeyde sinir bozucu olmaya başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

merak etme 2 haftaya alışırsın kas hafızana güven
umarim delirmeden alışırım

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gece
inşallah alışabilirim basit oyunlar açıp deniyorum ama delirtecek duzeyde sinir bozucu olmaya başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarim delirmeden alışırım
merak etme ben de laptoptan aynı bu tür UK klavyeye geçtim 2 haftanı alıyo en baba

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gece
o kadar yazıyı okuyup yardımcı olmaya çalıştığın için sağol :)
rica ederim ben de senin gibi deliriyordum kite atarken ilk klavyem geldiğinde bir de 4k falan vermiştim klavyeye mecbur alıştırdım kendimi sdgmnlsgdn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,506
Üyeler
161,071
Son üye
halilkarag
Top Bottom