Çözüldü✓ KLAVYE TYPE-C PORT KOPMASI

Harun01

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
5
İyi akşamlar,gece gece başıma iş aldım yardımınız gerek dostlar
klavyem magic refiner mk22 temizlerken iç ksımınıda temizleyeyim dedim portu koptu
intten baktım lehimliyor adamlar,sizce bu %60 klavyeyim lehimlicek tamirci bulabilir miyim?
bide işin vida kısmı 1 tanesi yalama olmuş hiç bir şekilde çıkmıyor gece gece iş aldım başıma...
20230415_031611.jpg
20230415_031555.jpg
20230415_031435.jpg

İyi akşamlar,gece gece başıma iş aldım yardımınız gerek dostlar
klavyem magic refiner mk22 temizlerken iç ksımınıda temizleyeyim dedim portu koptu
intten baktım lehimliyor adamlar,sizce bu %60 klavyeyim lehimlicek tamirci bulabilir miyim?
bide işin vida kısmı 1 tanesi yalama olmuş hiç bir şekilde çıkmıyor gece gece iş aldım başıma...Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Lehimle çözülür gibi hocam. Bi bilgisayarcıya veya elektrikçiye danışın yakınınızdaki yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum. Çözülemeyecek bir sorun gibi durmuyor.

Lehimle çözülür gibi hocam. Bi bilgisayarcıya veya elektrikçiye danışın yakınınızdaki yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum. Çözülemeyecek bir sorun gibi durmuyor.
Umarım hocam,sizle risk almayıp elektronkçiye mi götürmelim yoksa evde lehimlemeli miyim

Umarım hocam,sizle risk almayıp elektronkçiye mi götürmelim yoksa evde lehimlemeli miyim
İçini açıp durumunu kontrol edin. Lehim bilginize ve aletlerinize bağlı hocam. İmkan varsa yapın kendiniz.

hocam lehim bilgim yok ben eniyisi bir telefon tamircisine götüreyim aynı telefondaki mantık galiba port type-c mantığı bir bakayım teşekkürler iyi akşamlar

Linkini bırakacağım site klavye, mouse, kulaklık gibi ürünler için custom boyama, modlama ve onarım hizmeti veriyor bir görüşün derim.

Geri