Neler Yeni

Çözüldü✓ Klavye ve Keycaps aldım ama uyumlu mu bilmiyorum

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Sabah wraithten klavye ve keycaps siparişi verdim fakat ikisi uyumlu mu desteğe mail at dediler attım ama ne zaman geri dönerler bilmiyorum bende beklemek istemediğim için aldım direk gelmelerini bekliyorum tuşların kutusunu açmıyıcam olası bir duruma göre iade etmeyi düşünüyorum.
ürünler bunlar fazla anlamadığım için emin değilim.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Arnold Ciwardagexer
Sabah wraithten klavye ve keycaps siparişi verdim fakat ikisi uyumlu mu desteğe mail at dediler attım ama ne zaman geri dönerler bilmiyorum bende beklemek istemediğim için aldım direk gelmelerini bekliyorum tuşların kutusunu açmıyıcam olası bir duruma göre iade etmeyi düşünüyorum.
Muhtemelen FN, Sağ Alt, Sağ ctrl tuşları büyük gelecek.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Yağız Berk Özel
Düzgün bakıp incelerseniz sağ shiftle aynı boyut tuş yok.
Ağa tuşlara düzgün bakarsak tam oluyor gibi. Gördüğüm kadarıyla sağ shift için tuş yok sadece.
Hocam bu arada 1600 TL'ye keycaps mi alınır ya. Aldığınız klavye tuşları zaten güzel ama AliExpress'ten daha ucuza çeşit çeşit keycap bulabilirsiniz hocam. Klavye elinizde zaten keycap için 2-3 hafta beklenir.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu

Ağa tuşlara düzgün bakarsak tam oluyor gibi. Gördüğüm kadarıyla sağ shift için tuş yok sadece.

Hocam bu arada 1600 TL'ye keycaps mi alınır ya. Aldığınız klavye tuşları zaten güzel ama AliExpress'ten daha ucuza çeşit çeşit keycap bulabilirsiniz hocam. Klavye elinizde zaten keycap için 2-3 hafta beklenir.
yani aliexpreste ortalama bu tarz bi keycaps fiyatı 1.3k yada biraz daha azı ve tasarımlarda pek iyi değil açıkçası varsa daha iyi bir önerin atabilirsin biraz bakındım ama gözüme hoş gelen bişey bulamadım bu yüzden biraz fazla verip bunu alayım dedim ama uyumlular mı onu anlayamadım

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
900tl gibi bir fiyata Steelseries siyah pudding keycaps aldım bunun aynı fiyata beyazı da var ve içinden boy boy alt, shift, windows, space vs vs tuşu çıkıyor istersen bir bak.

1716931603151.png

Son düzenleme:

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
900tl gibi bir fiyata Steelseries siyah pudding keycaps aldım bunun aynı fiyata beyazı da var ve içinden boy boy alt, shift, windows, space vs vs tuşu çıkıyor istersen bir bak.
Muhtemelen aldığım keycapsten istediğim tarzı biraz anlamışsındır yada ne istediğimi anlarsın senin dediğin tarzda çok güzel keycapsler var fakat ben bu tarz istediğimden almıştım

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Muhtemelen aldığım keycapsten istediğim tarzı biraz anlamışsındır yada ne istediğimi anlarsın senin dediğin tarzda çok güzel keycapsler var fakat ben bu tarz istediğimden almıştım
Sadece seçenek fazlalığı olsun diye yazdım, bir kenarda dursun belki ilerleyen zamanlarda birileri denk gelir yardımımız dokunur.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Sadece seçenek fazlalığı olsun diye yazdım, bir kenarda dursun belki ilerleyen zamanlarda birileri denk gelir yardımımız dokunur.
Tekrardan bi aliexpresstekilere baktımda hepsi aynı tarz ve 2-3 tane satmış keycapsler ne kadar güvenilir tartışılır.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Arnold Ciwardagexer

Keycap takımı TKL klavye 75% hocam

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Amazona pbt keycap yazarak bir bakın isterseniz
evet güzel keycapsler var ama amazontrde zaten model az hoşuma gidenlerin fiyatlarıda 1500 üstü zaten yurt dışı amazondan alsamda zaten vergi vs ile çoğu 2k ya denk geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet güzel keycapsler var ama amazontrde zaten model az hoşuma gidenlerin fiyatlarıda 1500 üstü zaten yurt dışı amazondan alsamda zaten vergi vs ile çoğu 2k ya denk geliyor
açıkçası animemsi bir keycaps istiyorum aliexpresstekileri görmüşsünüzdür illa hepsi birbirinin benzeri güzel değiller aşırı detaylı bakmadım ama özel olarak yapılan customlar falan gibi olmuyor görüntüleri yabancı sitelerden falan bulunabilirde ordaki keycapslerde 40-60 dolar falan zaten fiyatı vergi vs eklenince aşırı fazla bir fiyat oluyor aşırı içime sinmedi tuş yazıları üstte gözüken istiyorum aldığım keycapsi çok büyük ihtimal iade edicem zaten uyup uymadığı bile belli değil acelede ettim bi tık ama kararsız kaldım aşırı

Son düzenleme:

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
evet wraith tarafından her ne kadar uyumludur diye mesaj gelsede klavye bugün geldi sorunlar üstüne sorunlarla ama sanırım sıkıntı yok emin olamadım herneyse keycapsler switchlerle uyumlu fakat klavye ile değil iade alırlar umarım

Top Bottom