Neler Yeni

Çözüldü✓ Klavye ve Keycaps aldım ama uyumlu mu bilmiyorum

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Arnold Ciwardagexer
evet wraith tarafından her ne kadar uyumludur diye mesaj gelsede klavye bugün geldi sorunlar üstüne sorunlarla ama sanırım sıkıntı yok emin olamadım herneyse keycapsler switchlerle uyumlu fakat klavye ile değil iade alırlar umarım
İade edip Aliexpress'den bakabilirsiniz hocam. 1 Haziran'da çoğu ürün indirime girecek.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
İade edip Aliexpress'den bakabilirsiniz hocam. 1 Haziran'da çoğu ürün indirime girecek.
Bakalım hocam klavyede pek içime sinmedi ama geri iade edebilme şansım yok en azından keycapsleri elimden çıkarsam yeter

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Sercan GÖKALP
Sabah wraithten klavye ve keycaps siparişi verdim fakat ikisi uyumlu mu desteğe mail at dediler attım ama ne zaman geri dönerler bilmiyorum bende beklemek istemediğim için aldım direk gelmelerini bekliyorum tuşların kutusunu açmıyıcam olası bir duruma göre iade etmeyi düşünüyorum.
ürünler bunlar fazla anlamadığım için emin değilim.
Bu fiyatlara Asus ROG Azoth da tercih edebilirdin aslında. İnşallah tuşlar uyar bişeyi beğenip olmaması çok can sıkıcı bir durum

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Arnold Ciwardagexer
Bakalım hocam klavyede pek içime sinmedi ama geri iade edebilme şansım yok en azından keycapsleri elimden çıkarsam yeter
Keşke W75 alsaydınız hocam. Bence çok güzel duruyor hem manyetik switchli.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Bu fiyatlara Asus ROG Azoth da tercih edebilirdin aslında. İnşallah tuşlar uyar bişeyi beğenip olmaması çok can sıkıcı bir durum
Custom istedim diye aldım 1-2 kerede konu açtım akko klavye için kimse yazmadı bende aldım en son işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke W75 alsaydınız hocam. Bence çok güzel duruyor hem manyetik switchli.
Onun alt kısmını pek beğenmemiştim o yüzden akko aldım

Hocam tuşlar uymuyor malesefki baya moralim bozuldu klavyedende soğudum tuştanda

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Sercan GÖKALP
Custom istedim diye aldım 1-2 kerede konu açtım akko klavye için kimse yazmadı bende aldım en son işte

Onun alt kısmını pek beğenmemiştim o yüzden akko aldım

Hocam tuşlar uymuyor malesefki baya moralim bozuldu klavyedende soğudum tuştanda
İstersen ROG azoth incelemesine bir bak o da modluydu yanlış hatırlamıyorsam eğer iade şansın olursa iade eder diğerini alırsın

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
İstersen ROG azoth incelemesine bir bak o da modluydu yanlış hatırlamıyorsam eğer iade şansın olursa iade eder diğerini alırsın
Biraz pahalı diye hatırlıyorum o modeli ama ztarn 8bin küsür kadar verdim ikisine hoşuma giderse alabilirim teşekkür ederim

Top Bottom