Neler Yeni

Klavye ve Mouse gibi Ürünleri Mağazalarda Deneyerek Almak Mantıklı Mıdır?

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar iyi günler. Yaklaşık 1 haftadır ekipman alacağım ancak bir türlü alamadım. Mesela burada bir arkadaşımız öneriyor, çok beğeniyorum. Gidip videosunu izleyince diyorum yok ya kötüymüş falan.
Onun için Vatan ve Teknosa gibi mağazalara gidip bu ekipmanları kendim denemek istiyorum. Sizce buna gerek var mıdır? Mesela mağazaya gittiğim zaman atıyorum ''A1'' adında bir klavyeyi denedim ve çok hoşuma gitti. Bu klavyenin iyi olduğunu nasıl anlayabilirim? En büyük korkum şu, mesela mağazalarda çok fazla klavye, mouse olmayacak. Orada 1 tane ekipmanı beğenip alacağım. Eve gelip forumda sizlere sorduğum zaman daha iyisini bulabildiğimi göreceğim ve üzüleceğim. O zaman iade alırlar mı ürünü? Ne gibi bahaneler uydurarak iade edebilirim?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar iyi günler. Yaklaşık 1 haftadır ekipman alacağım ancak bir türlü alamadım. Mesela burada bir arkadaşımız öneriyor, çok beğeniyorum. Gidip videosunu izleyince diyorum yok ya kötüymüş falan.
Onun için Vatan ve Teknosa gibi mağazalara gidip bu ekipmanları kendim denemek istiyorum. Sizce buna gerek var mıdır? Mesela mağazaya gittiğim zaman atıyorum ''A1'' adında bir klavyeyi denedim ve çok hoşuma gitti. Bu klavyenin iyi olduğunu nasıl anlayabilirim? En büyük korkum şu, mesela mağazalarda çok fazla klavye, mouse olmayacak. Eve gelip forumda sizlere sorduğum zaman daha iyisini bulabildiğimi göreceğim ve üzüleceğim. O zaman iade alırlar mı ürünü? Ne gibi bahaneler uydurarak iade edebilirim?
Mağazadan gidip aldığın hiçbir ürünü sorunu yoksa iade edemezsin mağazada bir çok klavye yok olanların ya tuşları yok yada çok yıpranmışlar doğru şekilde anlaman zor youtube dan inceleme videolarını izlemen ve forumda sorman daha iyi olacaktır.

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mağazadan gidip aldığın hiçbir ürünü sorunu yoksa iade edemezsin mağazada bir çok klavye yok olanların ya tuşları yok yada çok yıpranmışlar doğru şekilde anlaman zor youtube dan inceleme videolarını izlemen ve forumda sorman daha iyi olacaktır.
O zaman soralım hocam :)
400TL'm var ve klavye, mouse ve kulaklık arıyorum. Hepsiburada.com üzerinden 2 tane kupon kullanabilirim.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O zaman soralım hocam :)
400TL'm var ve klavye, mouse ve kulaklık arıyorum. Hepsiburada.com üzerinden 2 tane kupon kullanabilirim.
Klavye : KB435L
Mouse : Sharkoon light 2 100 veya light 2 s
Kulaklık : bütçeni biraz arttırma şansın var mı 🙄

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Elimde mouse, klavye ve kulaklık var istersen sana atabilirim.
Uygun fiyatlı :)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,135
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Onun için Vatan ve Teknosa gibi mağazalara gidip bu ekipmanları kendim denemek istiyorum. Sizce buna gerek var mıdır? Mesela mağazaya gittiğim zaman atıyorum ''A1'' adında bir klavyeyi denedim ve çok hoşuma gitti. Bu klavyenin iyi olduğunu nasıl anlayabilirim? En büyük korkum şu, mesela mağazalarda çok fazla klavye, mouse olmayacak. Orada 1 tane ekipmanı beğenip alacağım. Eve gelip forumda sizlere sorduğum zaman daha iyisini bulabildiğimi göreceğim ve üzüleceğim. O zaman iade alırlar mı ürünü? Ne gibi bahaneler uydurarak iade edebilirim?
Eğer mağazada mevcutsa bakıp ta almanı öneririm. Ben Deathadder v2 mini almıştım. İncelemeleri güzel gelmişti. Ama mouse gelince bir baktım sandığımdan da küçük. Kullanamadım da kaldı öyle. Somut bir şekilde görerek almak daha mantıklı.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Şu ürünün incelemesine bir bak istersen.

HoYeon Jung

80+ Gold
Eğer mağazada mevcutsa bakıp ta almanı öneririm. Ben Deathadder v2 mini almıştım. İncelemeleri güzel gelmişti. Ama mouse gelince bir baktım sandığımdan da küçük. Kullanamadım da kaldı öyle. Somut bir şekilde görerek almak daha mantıklı.
Evet hocam, bende öyle olacağından korkuyorum ancak arkadaşın dediği gibi çok fazla klavye/mouse olmuyor. Orası sıkıntı.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Klavye ve kulaklığı inceleme ile alıver forumdan araştırarak mouse da herkesin eli farklı deneyerek alman daha hoş olur senin için. Bu benim kendi fikrim sen bilirsin yine de. ☺️

HoYeon Jung

80+ Gold
Şu ürünün incelemesine bir bak istersen.

Hocam bu klavyeyi 2 güne yakındır güzelce araştırıyorum ancak benim pek hoşuma gitmiyor fakat bütçem malum. Bunu alabilirim gibi. KB435L ile arasında ne kadar fark vardır? Fiyat farkı yaklaşık 10TL. TKL klavye de almak istediğim için KB435'e şans vermek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye ve kulaklığı inceleme ile alıver forumdan araştırarak mouse da herkesin eli farklı deneyerek alman daha hoş olur senin için. Bu benim kendi fikrim sen bilirsin yine de. ☺️
Yani bende hemen hemen sizin gibi düşünüyorum ama klavye konusunda da biraz endişeliyim. Yani basım hissiyatı falan benim için çok önemli.

Top Bottom