Klavye ve mouse öneriniz varmı ?

Danteo

80+
Reaksiyon skoru
19
merhaba üstadlar max bütcem 3-4 k
(bu fiyata alabileceğim) premium bir klavye mouse bulunuyormu

Mchose ace 60 pro. Mchose A5 ultra. Bundan daha kalitelisi yok ve bunlar çok kaliteli. Gaming gende mevcutlar.

Mchose ace 60 pro. Mchose A5 ultra. Bundan daha kalitelisi yok ve bunlar çok kaliteli. Gaming gende mevcutlar.
hem mouse hem klavye için o büyçe kral ben bu konuda pek bilgili değilim o yüzden öneri yapamıyorum

Bu bütçede en kaliteli en iyi 2 ürünü attım sana. Başka bir şey alırsan pişman olursun. Hayırlı olsun.

Bu bütçede en kaliteli en iyi 2 ürünü attım sana. Başka bir şey alırsan pişman olursun. Hayırlı olsun.
hocam yakında almayı düşünüyorrum nasıldır bu https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/

Eğer hardcore oyun oynamıcaksan daha çok hikaye oyunudur ya da kod yazmadır günlük kullanımdır vesaire bunu al.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500 lira olsa iyi. Git mchose ace 68 al. 2000-4000 fiyat bandında Mchose’dan başka klavye almayın pişman olursunuz. Mchose çok kaliteli bileşenler kullanıyor. 6-10klık manyetik klavyelerle tek farkı metal kasa olmaması.

Eğer hardcore oyun oynamıcaksan daha çok hikaye oyunudur ya da kod yazmadır günlük kullanımdır vesaire bunu al.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500 lira olsa iyi. Git mchose ace 68 al. 2000-4000 fiyat bandında Mchose’dan başka klavye almayın pişman olursunuz. Mchose çok kaliteli bileşenler kullanıyor. 6-10klık manyetik klavyelerle tek farkı metal kasa olmaması.
matcha latte switch mi onerirsiniz yoksa cabbage tofu mu? genel kullanim icin

Geri