Yardım Klavye yazı yazarken takılıyor yazmıyor

Reaksiyon skoru
5
Klavye oyunlarda normal olarak çalışıyor ama iş yazı yazmaya gelince takılmaya falan başlıyor arada yazmıyor bazende yazıyor bunu nasıl çözerim. Klavye modeli : Rampage Bygame-k2

Klavye oyunlarda normal olarak çalışıyor ama iş yazı yazmaya gelince takılmaya falan başlıyor arada yazmıyor bazende yazıyor bunu nasıl çözerim. Klavye modeli : Rampage Bygame-k2
Tam olarak nerede yazmıyor kanka oyun içi yazı yazarkende takılıyor mu

Evet oyun içindede yazarken takılıyor bazende yazmıyor ama gta v te araba falan sürürken sıfır sıkın

Kanka bu sorunu yaşayan duymuştum ama senden bir şey denemeni istiyorum başka klavye ile deneyebilirmisin ?
Başka klavye ilede denedim gene aynıydı sonra klavyeyi başka bir bilgisayara taktım sorun yoktu normal çalıştı yani sorunun pcde olduğunu düşünüyorum ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum.

Başka klavye ilede denedim gene aynıydı sonra klavyeyi başka bir bilgisayara taktım sorun yoktu normal çalıştı yani sorunun pcde olduğunu düşünüyorum ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
kanka klavye driverıını güncellerimisin yada direk format denermisin

Klavyenin driverinı güncelledim gene çözülmedi. Format dışında bir çözüm yok herhalde , yinede teşekkürler ederim.

Biraz baktım driveri yokmuş klavyenin. ben sadece ayarlardan sürücüyü güncelle yapmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,542
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri