yüzde işaretidircahilim söyleyin pls
Boyutunu ifade eder internetten örneğin %60 klavye yazarak görsellerden bakabilirsincahilim söyleyin pls
ondan bahsetmiyorum. klavye alırken bazıları % kaçlık klavye istiyorsun gibi şeyler soruyor. ne anlama geliyor oyüzde işaretidir
ondan bahsetmiyorum. klavye alırken bazıları % kaçlık klavye istiyorsun gibi şeyler soruyor. ne anlama geliyor oyüzde demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
şarzın mesela kaç 90 mı % bu işaret %90 gibi
asıl cahil bizmişiz ya ilk defa duydum böyle birşeyiondan bahsetmiyorum. klavye alırken bazıları % kaçlık klavye istiyorsun gibi şeyler soruyor. ne anlama geliyor o
ondan bahsetmiyorum. klavye alırken bazıları % kaçlık klavye istiyorsun gibi şeyler soruyor. ne anlama geliyor o
tuş adedi değişiyor. Numpad veya fn tuşları olmayan klavyeler oluyor o oran bunu belirtmekteondan bahsetmiyorum. klavye alırken bazıları % kaçlık klavye istiyorsun gibi şeyler soruyor. ne anlama geliyor o
ondan bahsetmiyorum. klavye alırken bazıları % kaçlık klavye istiyorsun gibi şeyler soruyor. ne anlama geliyor o
boyut demekmişasıl cahil bizmişiz ya ilk defa duydum böyle birşeyi
boyut değil tam aslında, tuşların sayısının yüzdesi, tam klavyede kaç tuş var saymadım da oran düştükçe gereksizlerden yön tuşlarına kadar çıkarma yapılıorboyut demekmiş