Klavyelerden anlamam max 500tl öneri

Ayet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
568
Arkadaşlar klavyeler hakkında hiç bir bilgim yok swich falan anlamam. Hatta önemsiz gördüğüm için 5 ay dır everestin 100tl lik klavyesi ni kullanıyorum bana çok ses çıkarmayan hani böyle basınca yumuşak hissedersin ya öyle bir klavye lazım.

Arkadaşlar klavyeler hakkında hiç bir bilgim yok swich falan anlamam. Hatta önemsiz gördüğüm için 5 ay dır everestin 100tl lik klavyesi ni kullanıyorum bana çok ses çıkarmayan hani böyle basınca yumuşak hissedersin ya öyle bir klavye lazım.
hocam mini mi normal num pad flnda olsun mu

Fark etmez np olması, çokta önemli değil.

Sarftech T60 ama eğer biraz daha çıkarsanız amazondan Dierya DK61SE
İlk dediğiniz max bütçeyi 80tl aşıyor ona bakabilirim ama 2.si 250tl aşıyor. Benim için önemli olan fazla sert olmaması ve sessiz olması

Bütçe artarsa DK61SE.
Hocam bütçe artarsa dediğiniz %50 artmak demek, ben zaten max 500 yazdım. Arkadaş da aynisini önerdi cevap verdim ona sizde aynısını öneriyorsunuz

T60 veya benimki gibi philps skp8401 yada g401
Hele bunları 2. Elde çok daha iyi fiyatlara bulmanız mümkün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu önerdiğimin hepsi blue mekanik klavye bilginiz olsun (T60 ın farklı switch türleride var ama genellikle blue switch)

T60 veya benimki gibi philps skp8401 yada g401
Hele bunları 2. Elde çok daha iyi fiyatlara bulmanız mümkün

Ayrıca bu önerdiğimin hepsi blue mekanik klavye bilginiz olsun (T60 ın farklı switch türleride var ama genellikle blue switch)
Tamam hocam t60 alicam o zaman fotoğraflarına falanda baktım baya iyi görünüyor. Blue swich in özelliğini bilmiyorum

Tamam hocam t60 alicam o zaman fotoğraflarına falanda baktım baya iyi görünüyor. Blue swich in özelliğini bilmiyorum
T60 kırmızı swich o uygunmu?

T60 kırmızı swich o uygunmu?
Olur

Bende niye 499 klavye +124 ithalat depozito +191 teslimat yazıyor? Spettede 814tl yazıyor.

Tamamdır
Hocam 40 TL ye amazon prime alın kargo bedava oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri