Yiğit kaya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 160
klavyem yeni sadece w tuşunda oluyor söküp takıyorum tuşu ve switchi düzeliyor ama sonra yeniden oluyor nedeni nedir bilen var mı?
Modeli neklavyem yeni sadece w tuşunda oluyor söküp takıyorum tuşu ve switchi düzeliyor ama sonra yeniden oluyor nedeni nedir bilen var mı?
dareu ek871gtrModeli ne
Kontak spreyi ile temizlemen gerekiyor. Yanında sıklıkla yemek yendiyse, sıvı teması olduysa o ayrı bir konu, özel bakım gerektirir.klavyem yeni sadece w tuşunda oluyor söküp takıyorum tuşu ve switchi düzeliyor ama sonra yeniden oluyor nedeni nedir bilen var mı?
yok hocam ne yemek yendi nede sıvı teması var ama daha yeni aldım böyle bir şey yaşamam normal mi?Kontak spreyi ile temizlemen gerekiyor. Yanında sıklıkla yemek yendiyse, sıvı teması olduysa o ayrı bir konu, özel bakım gerektirir.
Switch değiştirmeyi denedin mi hocam?yok hocam ne yemek yendi nede sıvı teması var ama daha yeni aldım böyle bir şey yaşamam normal mi?
elimde ekstra değiştirebileceğim bir switch yok şuanda o yüzden denemedim ama zaten büyük ihtimalle switch ile ilgili birazdan diğer tuşların switchleriyle denerimSwitch değiştirmeyi denedin mi hocam?