Hayatının %80inde gta vice city helikopter görevi yapmıyorsan, numpad gereksiz. Ses açma kapama tekeri kolay ama.Evet bu tarz çok klavye yok zaten ama bir kere kullanınca onsuz olmayacak gibi hissettiriyor. Hayat kurtarıyor.
Hocam gta5 de bile o numpad eksiğini çeken kişiler var.Hayatının %80inde gta vice city helikopter görevi yapmıyorsan numpad gereksiz. Ses açma kapama tekeri kolay ama.
2sinden birinden vazgeçmen gerek o halde. Yoksa alacağın en iyi klavyenin dahi bir gün ya tuşu basmıcak ya da 2-3tane basıcak.Ben zaten klavye aldıktan sonra monster ı göndereceğim yüksek ihtimalle hallederler geçen sefer komple yenisiyle değiştirmişlerdi. 1,5 Yıl ömrü var pusatın. Sonra nanay. He garantisi bitse bile yardımcı oluyorlar hallediyorlar ama. 1/1.5 hafta klavyesiz kaliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam gta5 de bile o numpad eksiğini çeken kişiler var.
Ayrıca gerekliliği tartışılır ama ben olmasindan yanayim çünkü kullanıyorum .
@MuratTheFounderOfGaribanA tuşum bozuldu. Monster Pusat K3 Pro kullanıyordum. Daha önce bozulduğunda garantisi bitmesine rağmen gönderdiğimde yenisiyle değişim gerçekleştirdiler. Yine göndereceğim fakat yedek bir tane de almak istiyorum o dönene kadar. FPS oyunlarında mağdur etmeyecek bir klavye önerirsiniz sevinirim. Bütçe olarak piyasayı bilmiyorum. Ortalama 1K civarı uygunsa olur. "bu fiyatlarda güzel bulamazsın" ya da "bütçeyi yükselt şunu al" derseniz esnek bir bütçem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam switchi ne bunun göremedim. Bir de fps oyunlarında kablosuzun sıkıntı çıkarmayacağına emin misiniz. Kabloyla type c demiş o yüzden soruyorum. Benim kasamda type c girişi yok.
custom blue varHocam switchi ne bunun göremedim. Bir de fps oyunlarında kablosuzun sıkıntı çıkarmayacağına emin misiniz. Kabloyla type c demiş o yüzden soruyorum. Benim kasamda type c girişi yok.
Ve oradaki ekrana yazılımla görüntü aktarabiliyor muyum ?
Yoksa sabit dijital ekran mı
Numpad veya roll dan mı ? Yoksa büyük enterdan mı. Büyük enter şart değil. Numpadi de halledebilirim ama roll şartlıyım. Varsa önerebilirsiniz.2sinden birinden vazgeçmen gerek o halde. Yoksa alacağın en iyi klavyenin dahi bir gün ya tuşu basmıcak ya da 2-3tane basıcak.
Roll şartsa kolay.Numpad veya roll dan mı ? Yoksa büyük enterdan mı. Büyük enter şart değil. Numpadi de halledebilirim ama roll şartlıyım. Varsa önerebilirsiniz.