A tuşum bozuldu. Monster Pusat K3 Pro kullanıyordum. Daha önce bozulduğunda garantisi bitmesine rağmen gönderdiğimde yenisiyle değişim gerçekleştirdiler. Yine göndereceğim fakat yedek bir tane de almak istiyorum o dönene kadar. FPS oyunlarında mağdur etmeyecek bir klavye önerirsiniz sevinirim. Bütçe olarak piyasayı bilmiyorum. Ortalama 1K civarı uygunsa olur. "bu fiyatlarda güzel bulamazsın" ya da "bütçeyi yükselt şunu al" derseniz esnek bir bütçem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
RK ROYAL KLUDGE RK96 Wireless Hot-Swappable RGB Keyboard, Forest Blue
Hot-swap PCB allows you to replace 3 pins/5 pins switches freely without soldering issues. It’s cordless, fast keystrokes that help you do your job more efficiently, a removable and magnetic wrist pad, accessibility to the volume and mute buttons on the keyboard, and it lights up beautifully...
rkgamingstore.com
Başka bir şeye bakmana gerek yok. 1 senedir kullanıyorum. İstediğin her özellik var. Gecikme olarak da 0 gecikme var. Ben Amazon' dan almıştım bu arada haberin olsun. Pili toplam 20 saat falan (RGB' ler en son ayarda) gidiyor. Şarjdayken de kullanıyorsun 1 saate doluyor.