Neler Yeni

Klavyem kendi kendine yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
as sa
Arkadaşlar hiçbir tuşumda sorun yok ama beş tuşuna bastığımda klavyem kendi kendine "4asy" yazıyor sonrasında enter tuşuna basıyor diğer hiçbir tuşlarda sorun yok sadece beş tuşunda sorun olduğunu fark ettim ne yapmalıyım bilgisayarımı yeniden başlattım ama sorun çözülmedi virüs zannettim ama hiçbir şekilde crack dosya kullanmam hiçbir zaman klayem Redragon K530, isteyen olursa video çekip gönderebilirim.

NOT; yeni farkettim beşe basarken caps de açılıp kapanıyor.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Arkadaşlar hiçbir tuşumda sorun yok ama beş tuşuna bastığımda klavyem kendi kendine "4asy" yazıyor sonrasında enter tuşuna basıyor diğer hiçbir tuşlarda sorun yok sadece beş tuşunda sorun olduğunu fark ettim ne yapmalıyım bilgisayarımı yeniden başlattım ama sorun çözülmedi virüs zannettim ama hiçbir şekilde crack dosya kullanmam hiçbir zaman klayem Redragon K530, isteyen olursa video çekip gönderebilirim.

Aynısı bende vardı hocam ü tuşuna basınca kendi kendine "akkwjw" bunun gibi birden fazla harf yazıyordu açtım içine temizledim hava vurdum lehimlere ufledim düzeldi belki arasına toz kıl gibi şeyler kaçmış olabilir dikkatli şekilde temizle düzelir garantiyle uğraşma 20 gün bekletiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
as sa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı bende vardı hocam ü tuşuna basınca kendi kendine "akkwjw" bunun gibi birden fazla harf yazıyordu açtım içine temizledim hava vurdum lehimlere ufledim düzeldi belki arasına toz kıl gibi şeyler kaçmış olabilir dikkatli şekilde temizle düzelir garantiyle uğraşma 20 gün bekletiyorlar
Yardımın için teşekkürler, Garantisi varmı bilmiyorum tuşları çıkardım arasındaki kedi kıllarını temizledim ama hala çalışmıyor sorun bilgisayardan değil başka bir klavye takıp denedim başka bi klavye ile yazabiliyorum. Bu klavyeye çok para baydım yeniden baymak istemiyorum lütfen yardımcı olun.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Yardımın için teşekkürler, Garantisi varmı bilmiyorum tuşları çıkardım arasındaki kedi kıllarını temizledim ama hala çalışmıyor sorun bilgisayardan değil başka bir klavye takıp denedim başka bi klavye ile yazabiliyorum. Bu klavyeye çok para baydım yeniden baymak istemiyorum lütfen yardımcı olun.
Aynı model arkadaşımdada vardı ama daha kötüsü olmuştu klavyeyi taktiginda tüm tuşlara kendi kendine basıyordu temizlediysen falan içine su kaçmış olabilir arkadaşımin temizledikden sonra basına gelmisti ufacık bir su bile bozuyor hemen

hocam tuşların arasınıda temizleyin ama dikkatlice içini açıp temizlemen lazım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam klavyede macro kaydetme tuşu varsa yanlışlıkla basıp "5" tuşuna atamış olabilirsiniz.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Uygulamasından makro atanmış olabilir aynı durum bende de vardı. Programını inceleyip tekrar deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
as sa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavyenin programında hiç bir makro atanmış olarak gözükmüyor, klavyemin üstüne hiç bi zaman su çay veya herhangi bir içecek dökmedim sanırım bu saatten sonra beş tuşuma veda edip yeni klavyemi bekleyeceğim genede çözüm bulursanız lütfen beni aydınlatın.

Not: Sorunun kedi kıllarından veya içerisindeki pisliklerden dolayı olduğunu düşünmüyorum temizledim herşeyi yaptım switch bile değiştirdim gene aynı sorun oldu, önceden bazenleri oluyordu switch değiştirince düzeliyordu.

Screenshot_1.png

Top Bottom