Klavyemde M Tuşu Sorunu ve Çözüm Önerileri

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,025
M harfine basınca 10 basışın 5-6sında 3 kere basıyor yani mmm veya mm oluyor.

Switch değiştim çözülmedi sorun. En son kola dökmüştümm. Yeni switch çıkarıp böyle çift veya 3lü basan 3 tuşu değiştirdim sorun düzelmişti.

Garantiye vermek istemiyorum çünkü eski switchlerini attım :/ ne yapabiliriz? komple açıp temizleyebilir miyim? katman katman açılıyordu bildigim kadarıyla bu klavye.

AKKO MONSGEEK M1 V5-SP

M harfine basınca 10 basışın 5-6sında 3 kere basıyor yani mmm veya mm oluyor.

Switch değiştim çözülmedi sorun. En son kola dökmüştümm. Yeni switch çıkarıp böyle çift veya 3lü basan 3 tuşu değiştirdim sorun düzelmişti.

Garantiye vermek istemiyorum çünkü eski switchlerini attım :/ ne yapabiliriz? komple açıp temizleyebilir miyim? katman katman açılıyordu bildigim kadarıyla bu klavye.

AKKO MONSGEEK M1 V5-SP
Aynı klavyeye şekersiz çay döktüm. Ayırması aşırı basit. Tertemiz yapmama rağmen üstündeki switchler arada çift basıyordu komple switch değiştirdim düzeldi fakat arada sanki yinede 1-2 tuş fazladan basıyor yada psikolojik olarak öyle hissediyorum

Aynı klavyeye şekersiz çay döktüm. Ayırması aşırı basit. Tertemiz yapmama rağmen üstündeki switchler arada çift basıyordu komple switch değiştirdim düzeldi fakat arada sanki yinede 1-2 tuş fazladan basıyor yada psikolojik olarak öyle hissediyorum
komple switch değiştirmeme gerek var mı elimde 2 farklı modelden 150 tane falan switch var. Sadece M çift basıyor

Switch pinlerine bak benimkilerin bazısı siyah lekeliydi oksitlenmişti sanırım uğraşasım gelmedi komple değiştirdim.
hocam dediğin gibi 3-4 switchi değiştirmek yerine komple switchi değiştirdim düzeldi teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri