klavyeme kola döküldü çalışmıyor

Reaksiyon skoru
6
dün akşam bilgisayarımın yanında kola içiyordum kola çok hafif bir şekilde num tuşlarının olduğu tarafa döküldü hemen klavyemin usbsini çıkartıp num tuşlarını söktüm ve sildim ardından klavyemi bilgisayarıma taktım num tuşlarını test ettim sorun çıkmadı arka panele bağlamak için usb yi yeniden çıkarttım ve arka panele bağladığımda operaya test için tekrar girdim ve bazı tuşlar basmadı ışıkları kontrol ettim ışıklar kendi kendine yanıp söndü bir kaç defa ve ardından tuşlar basılı kaldı sonra bir daha çıkardım bidaha taktığımda bazen taktığımda ışık yanıp sönüyor bazen se hiç tepki vermiyor
milletin klavyesine su banyosu yaptırıyolar bozulmuyor benimki kola değdiği halde bozuluyor anlamadım nasıl işse

dün akşam bilgisayarımın yanında kola içiyordum kola çok hafif bir şekilde num tuşlarının olduğu tarafa döküldü hemen klavyemin usbsini çıkartıp num tuşlarını söktüm ve sildim ardından klavyemi bilgisayarıma taktım num tuşlarını test ettim sorun çıkmadı arka panele bağlamak için usb yi yeniden çıkarttım ve arka panele bağladığımda operaya test için tekrar girdim ve bazı tuşlar basmadı ışıkları kontrol ettim ışıklar kendi kendine yanıp söndü bir kaç defa ve ardından tuşlar basılı kaldı sonra bir daha çıkardım bidaha taktığımda bazen taktığımda ışık yanıp sönüyor bazen se hiç tepki vermiyor
milletin klavyesine su banyosu yaptırıyolar bozulmuyor benimki kola değdiği halde bozuluyor anlamadım nasıl işse
Su falan dökülseydi düzelebilirdi ama şekerli içecekler bozuyor diye biliyorum. :(

Mileetin klavyesi su geçirmez ve kola daha çok bozar geçmiş ola hocam

püh anasını düzeltemezmiyiz abiler kafayı yicem yeni aldım birde

eyw beyler teşekkür ederim garantiye götürsek yaparlar mı peki ?

switch e basınca vıcık vıcık veya eskisinde farklı bi his var mı?

switch e basınca vıcık vıcık veya eskisinde farklı bi his var mı?
yok switchlerde sıkıntı yok hiç görünürde bile sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım halledersin reis, geçmiş olsun.
eyw reis inşallah deniyoruz bişeyler

Klavye modeli ne?
rampage kb r18 myth olması lazım

yok switchlerde sıkıntı yok hiç görünürde bile sorun yok.

eyw reis inşallah deniyoruz bişeyler
açıp temizle pirince falan at switchlerin hepsini kontrol et switchlerde sıkıntı yoksa kurtara bilirsin belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,257
Üyeler
185,051
Son üye
Luwi
Geri