Neler Yeni

Klavyemi 1 aydır satamıyorum yardımcı olur musunuz ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
921
İsim
Buğra
Dostlar Steelseries Apex 9 Tkl klavye satmaya çalışıyorum fiyatı da 2.800 e koydum fakat ne soran var ne eden bunu satıp kablosuz bi model almak istiyorum apex pro mini wireless gibi sizce fiyatı yüksek mi koymuşum keşke zamanında kablosuz alsaydım salaklık ettim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,375
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Tr'de sıfırı 13 bin lira mi ben mi yanlış biliyorum? Yurt dışı fiyatı da 5000 lira civarlarında eğer fiyatlar doğruysa gayette uyguna koymuşsun lakin bilinmiyor mu ya da muadilleri daha mı iyi acaba bilemedim.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
921
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tr'de sıfırı 13 bin lira mi ben mi yanlış biliyorum? Yurt dışı fiyatı da 5000 lira civarlarında eğer fiyatlar doğruysa gayette uyguna koymuşsun lakin bilinmiyor mu ya da muadilleri daha mı iyi acaba bilemedim.
hocam ben bu klavyeyi aldıktan 1 ay sonra tüm stokları kalktı ve var olan stoklarda çok pahalı olmaya başladı sanırım sınırlı üretim gibi bir şey bu başta apex 9 mini almıştım sonra iade edip ses tekerleği var diye tkl modelini aldım keşke kablosuz alsaydım bu arada klavye gerçekten çok güzel switchleri 100 milyon ömürlü gateron yellow switchleri var ama işte kablolu olması çok canımı sıkıyor

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bende CORSAIR K65 MINI RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye var bi türlü satamadım . Yedek olarak duruyor

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
921
İsim
Buğra
Bende CORSAIR K65 MINI RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye var bi türlü satamadım . Yedek olarak duruyor
o klavyeyi de alıp iade etmiştim hocam çok iyi klavye sanırım ben de bunu satamayacağım gibi duruyor ilani silip tekrar güzelce fotoğraflarını çekip koymayı düşünüyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,375
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
2. el sabır işi bazen bir saatte bazen bir yılda satıyorsun ama fiyatı iyi bence daha da düşürürsen bu sefer sana bişey kalmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben bu klavyeyi aldıktan 1 ay sonra tüm stokları kalktı ve var olan stoklarda çok pahalı olmaya başladı sanırım sınırlı üretim gibi bir şey bu başta apex 9 mini almıştım sonra iade edip ses tekerleği var diye tkl modelini aldım keşke kablosuz alsaydım bu arada klavye gerçekten çok güzel switchleri 100 milyon ömürlü gateron yellow switchleri var ama işte kablolu olması çok canımı sıkıyor
Biri daha yeni konu açmış klavye arıyormus baksana bi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
921
İsim
Buğra
2. el sabır işi bazen bir saatte bazen bir yılda satıyorsun ama fiyatı iyi bence daha da düşürürsen bu sefer sana bişey kalmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biri daha yeni konu açmış klavye arıyormus baksana bi

yazdım çok sağolun umarım erkenden satabilirim kablosuz klavyeyi baya istiyorum şuan model belirlemedim ama kesinlikle kablosuz olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,581
Üyeler
162,837
Son üye
tulpar59
Top Bottom