tam okumadım pardon xd hatalıdır değişim yaparlaraldığın yere sor bence
ne zaman aldın klavyeyi ?Ne yapmam lazım?
vallaha bilemiyorum sen yaz yinede garanti süresi geçerli olduğu için alabilirlerAlalı 5-6 ay oldu.
Gamepower teknik servisine sorunu bildir bende gamepower klavyemde sorun yaşamıştım tuş basmama sorunu iletişime geçtim klavyeyi istediler ne yapacaklarını sorduğumda switch değişimi dediler bende kendim değişitirebileceğimi söyledim ve 6 adet switch gönderdiler bana öyle çözdük ama tabi bunu yaparken de ürünün garanti dışı kalacağını ilettiler göze alarak yaptım bu işlemi mutluyumAlıntıyı görüntüle
Fotoğraf'ta gördüğünüz gibi 1 sıra beyaz'a kaçıyor bunun bir çözümü varmıdır?
Ürünü İncehesap'tan aldım markası Gamepower Katana.
Benimde W tuşum bozulmuştu garantiye göndermiştim.Gamepower teknik servisine sorunu bildir bende gamepower klavyemde sorun yaşamıştım tuş basmama sorunu iletişime geçtim klavyeyi istediler ne yapacaklarını sorduğumda switch değişimi dediler bende kendim değişitirebileceğimi söyledim ve 6 adet switch gönderdiler bana öyle çözdük ama tabi bunu yaparken de ürünün garanti dışı kalacağını ilettiler göze alarak yaptım bu işlemi mutluyum
Sade mavi renktemi beyaz oluyor yoksa her renkte beyazımsı şekildemi yanıyor birde o klavye rgb mi rainbowmu?Benimde W tuşum bozulmuştu garantiye göndermiştim.
Düzelmişti şimdide bu çıktı.
Yeşilde sarı gidip geliyor.Sade mavi renktemi beyaz oluyor yoksa her renkte beyazımsı şekildemi yanıyor birde o klavye RGB mi rainbowmu?
Anladım hocam sanırım bundaki ledleri sıra sıra bandında bağlamışlar o sıra komple solmuş veya başka bir şey olmuş onu biz anlayamayız açıp bakmak lazım ama garantisi varsa tekrar gönder bakalım ama dediğim gibi önce mail at istersen onlar daha iyi bilir.Yeşilde sarı gidip geliyor.
Koyu mavide çok az açık gözüküyor fark edilmesi çok zor.
Sarıda biraz daha koyu.
Pembede'de pek belli değil.
Kırmızıda hafif turuncuya kaçıyor.