Klavyeye su dökülmesi hakkında

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
819
Arkadaşlar klavyeye su dökülmüş ufak yeğenim var o dökmüş bende iş yerinde olduğum için o şekilde saatlerce kalmış şimdi rgb ışıklarında problem vardı klavye yi söktüm kuruttum rgbleri normale döndü ama klavyeyi pcye takinca metal yerine dokununca hafif elektrik çarpıyor ve kendi kafasina göre yazılar yazıyor tam kurumadıgı için mi olur yoksa klavye mefta mı oldu. Garantiye girer mi girmezse yeni klavye önerisi alabilirim bütçe 500 tl.

Geçmiş olsun kullanıcı hatası diye gitmeyebilir garantiye

Arkadaşlar klavyeye su dökülmüş ufak yeğenim var o dökmüş bende iş yerinde olduğum için o şekilde saatlerce kalmış şimdi RGB ışıklarında problem vardı klavye yi söktüm kuruttum rgbleri normale döndü ama klavyeyi pcye takinca metal yerine dokununca hafif elektrik çarpıyor ve kendi kafasina göre yazılar yazıyor tam kurumadıgı için mi olur yoksa klavye mefta mı oldu. Garantiye girer mi girmezse yeni klavye önerisi alabilirim bütçe 500 TL.
1-2 Gün bekleyin belki kuruyunca düzelir, ama garantiye gönderemezsin çünkü bu kullanıcı hatasına girer. Geçmiş olsun...

Eyvallah kardeşim peki bu 1 2 gün kurusa duzlenir mi acaba veya birseyi mi yandı var mı bir bilgin?
Denemen lazım elektrik çarpıyosa sıkıntı vardır heralde saç kurutma makinasıyla iyice kurut 1 gün beklet olmazsa klavye gg`dir büyük ihtimal

Eyvallah kardeşim peki bu 1 2 gün kurusa duzlenir mi acaba veya birseyi mi yandı var mı bir bilgin?
denemekte fayda biraz bekleyin biraz saçma bir öneri sunabilirim klavyeyi pirincin içine koyun belki tam kurutamadığınız yada görmediniz yerle olabilir

Bakalım evde olsam direk fişini çekerdim de işte iş yerinde olunca yapacak bir şey olmuyor hayırlısı olsun 1 gün dursun bakalım ne olacak

Geri