Klima gazı konulunca araba tekledi

Reaksiyon skoru
54
Bütçe
555
Arkadaşlar arabayı yıllık bakıma verdim klimanın gazı bitmişti onu da doldurduk klima açık gelirken özellikle araba yokuşta gaz yememeye başladı klimayı kapatınca sorun yok araç otomatik corsa 1.2 sizce neden böyle oldu Pazartesi götüreceğim tekrar ama kafamı karıştırdı büyük bir sorun mu bir arkadaşa sordum gaz fazla basılmıştır klima açık kalsın belli bir süre sonra düzelir dedi ne derece doğru bu

Arkadaşlar arabayı yıllık bakıma verdim klimanın gazı bitmişti onu da doldurduk klima açık gelirken özellikle araba yokuşta gaz yememeye başladı klimayı kapatınca sorun yok araç otomatik corsa 1.2 sizce neden böyle oldu Pazartesi götüreceğim tekrar ama kafamı karıştırdı büyük bir sorun mu bir arkadaşa sordum gaz fazla basılmıştır klima açık kalsın belli bir süre sonra düzelir dedi ne derece doğru bu
Klima gazı her araç için belli bir gramı vardır bunuda makineye marka model seçilir Gr neyse basılıp dolunca durur az yada çok basma durumu olmaz,

Ayrıca gaz bitmez mutlaka bir yerde kaçak vardır,

Klima gazı bitmez bir yerde kaçak vardır.
Ayrıca aracında bir sıkıntı yok. Aracının motoru güçsüz klima da aracı zorluyor aracın yokuşta gitmiyor açıklaması bu. Klimaya fazla gaz basmak ya aracın içini dondurucu soğuk yapar ya da bir yerleri fazla gazdan patlatır yani aracında fazla gaz da yok. Çünkü günümüz tüm makineleri aracın marka modeline göre basıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,504
Üyeler
189,093
Son üye
Neteyam
Geri